Медіа

1 червня традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей
01 червня, 2023
Новини

1 червня традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. І вже вдруге він відбувається в Україні в умовах війни

Детальніше
24 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC
01 червня, 2023
Новини

24 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC на тему «Податкова ефективність в умовах війни: аналіз ризиків і можливостей для бізнесу та держави”, який проводився у партнерстві з Адвокатською компанією "Соколовський і Партнери" та адвокатським об'єднанням Arzinger.

Детальніше
UNIC та АЮКУ підписали меморандум про партнерство
29 травня, 2023
Новини

Всеукраїнська Мережа Доброчесності і Комплаєнсу (UNIC) та Асоціація юридичних клінік України - АЮКУ стали партнерами і домовилися спільно просувати знання основ доброчесності та комплаєнсу у вищих закладах освіти України.

Детальніше
Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому
25 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з KPMG Ukraine запрошує на онлайн-захід, присвячений темі “Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
21 Щорічний Український Форум Фінансових Директорів України: Майбутнє економіки України
25 травня, 2023
Події

9 червня 2023 року розпочинається цикл подій щорічного Форуму Фінансових Директорів України: Плануємо майбутнє економіки.

Детальніше
Для ефективної відбудови України необхідні відкриті дані
22 травня, 2023
Новини

Такого висновку дійшли учасники пресконференції «Відкриті дані та корупційні ризики. Чому відкрита інформація важлива для громадськості та бізнесу?», яка відбулась 19 травня на платформі УКРІНФОРМ.

Детальніше
Податкова ефективність в умовах війни: аналіз ризиків і можливостей для бізнесу та держави
22 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з АК "Соколовський і Партнери" та Arzinger запрошує на дискусію, присвячену темі “Податкова ефективність в умовах війни: аналіз ризиків і можливостей для бізнесу та держави”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
Відбувся другий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC Санкції: правила гри в новій реальності
22 травня, 2023
Новини

16 травня відбувся другий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC Санкції: правила гри в новій реальності, який проводився у партнерстві з учасницею Мережі, компанією COSA.

Детальніше