Медіа

Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому
25 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з KPMG Ukraine запрошує на онлайн-захід, присвячений темі “Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
21 Щорічний Український Форум Фінансових Директорів України: Майбутнє економіки України
25 травня, 2023
Події

9 червня 2023 року розпочинається цикл подій щорічного Форуму Фінансових Директорів України: Плануємо майбутнє економіки.

Детальніше
Для ефективної відбудови України необхідні відкриті дані
22 травня, 2023
Новини

Такого висновку дійшли учасники пресконференції «Відкриті дані та корупційні ризики. Чому відкрита інформація важлива для громадськості та бізнесу?», яка відбулась 19 травня на платформі УКРІНФОРМ.

Детальніше
Податкова ефективність в умовах війни: аналіз ризиків і можливостей для бізнесу та держави
22 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з АК "Соколовський і Партнери" та Arzinger запрошує на дискусію, присвячену темі “Податкова ефективність в умовах війни: аналіз ризиків і можливостей для бізнесу та держави”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
Відбувся другий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC Санкції: правила гри в новій реальності
22 травня, 2023
Новини

16 травня відбувся другий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC Санкції: правила гри в новій реальності, який проводився у партнерстві з учасницею Мережі, компанією COSA.

Детальніше
Прес-конференція, присвячену темі “Відкриті дані та корупційні ризики. Чому відкрита інформація важлива для громадськості та бізнесу?
16 травня, 2023
Події

Запрошуємо на прес-конференцію, присвячену темі “Відкриті дані та корупційні ризики. Чому відкрита інформація важлива для громадськості та бізнесу?”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
11 травня, відбулися Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України», які розпочали серію заходів Місяця Ділової Доброчесності UNIC
15 травня, 2023
Новини

Загальні Збори цього року були присвячені важливій темі відбудови країни та питанню інтеграції України у провідні світові економічні спільноти, зокрема приєднання до Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) OECD. Захід відбувся за сприяння Програми розвитку ООН в Україні UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, фінансування Уряду Японії та Антикорупційна ініціатива ЄС, а також за експертної підтримки ОЕСР.

Детальніше
Вебінар присвячений темі “Санкції: правила гри в новій реальності”
12 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з COSA запрошує на вебінар, присвячений темі “Санкції: правила гри в новій реальності”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше