Медіа

Огляд можливостей для бізнесу
04 травня, 2023
Публікації

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу.

Детальніше
Оголошено переможців Програми UNIC з грантової підтримки українського МСБ
01 травня, 2023
Новини

Друзі, раді оголосити переможців серед МСБ, які отримають консультаційний супровід провідних консалтингових компаній COSA та Arzinger для впровадження на їх підприємстві політик та практик комплаєнсу, які необхідні для розвитку бізнесу та співпраці з міжнародними партнерами.

Детальніше
KPMG в Україні розпочинає опитування жінок-лідерок
26 квітня, 2023
Новини

KPMG в Україні запрошує жінок-лідерок бізнесу взяти участь у щорічному глобальному KPMG Global Female Leaders Outlook 2023.

Детальніше
Огляд можливостей для бізнесу
25 квітня, 2023
Публікації

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу

Детальніше
Продовжуємо розповідати про різні аспекти впровадження комплаєнсу. Один з важливих елементів доброчесності в бізнесі є взаємодія з контрагентами та партнерами
25 квітня, 2023
Публікації

Сьогодні пропонуємо розглянути питання аудитів партнерів. На що необхідно звернути увагу в першу чергу?

Детальніше
11 травня 2023 року UNIC запускає Місяць ділової доброчесності
24 квітня, 2023
Події

11 травня 2023 року UNIC запускає Місяць ділової доброчесності, в межах якого також відбудеться серія заходів, присвячених питанням відновлення України на основі доброчесності!

Детальніше
Друзі! Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC в межах рубрики #ЮНІКальний_бізнес, сьогодні на черзі - юридична фірма Sayenko Kharenko
21 квітня, 2023
Новини

Sayenko Kharenko має глобальну репутацію провідної української юридичної фірми з міжнародною орієнтацією, що надає повний спектр послуг.

Детальніше
Вітаємо з Великоднем!
18 квітня, 2023
Новини

Святкуючи радість і надію Великодня, ми в UNIC хотіли б побажати Вам миру і спокою.

Детальніше