Медіа

Консультації з громадськістю. Огляд ОЕСР з питань доброчесності та боротьби з корупцією
17 вересня, 2024
Події

Шановні представники громадських та міжнародних організацій! Спільно з ОЕСР UNIC запрошує вас взяти участь у онлайн консультаціях з експертами ОЕСР для напрацювання пропозицій для Огляду ОЕСР з питань доброчесності та боротьби з корупцією в частині доброчесності у приватному секторі.

Детальніше
Форум «Диригенти змін» у Києві: лідери бізнесу, держави та суспільства обговорять виклики сьогодення та стратегічні кроки, які необхідні країні
16 вересня, 2024
Події

25 вересня в Києві відбудеться IX Форум «Диригенти змін», який традиційно об’єднає власників і керівників компаній, авторитетних державних та громадських діячів, інтелектуалів – тих, хто спрямовує свої зусилля на збереження, відновлення та розвиток нашої країни.

Детальніше
Консультації з бізнесом. Огляд ОЕСР з питань доброчесності та боротьби з корупцією
13 вересня, 2024
Події

Шановні представники бізнесу! Спільно з ОЕСР UNIC запрошує вас взяти участь у спеціальній онлайн-зустрічі з міжнародними експертами ОЕСР, які готують Огляд з питань доброчесності та боротьби з корупцією в частині доброчесності у приватному секторі.

Детальніше
UNIC звернувся до влади з пропозиціями для удосконалення законопроєктів щодо кримінальної відповідальності юросіб
11 вересня, 2024
Новини

Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) звернулась до влади з проханням доопрацювати законопроєкти №11443 та №11443-1, що стосуються кримінальної відповідальності юридичних осіб за корупційні правопорушення, та надала детальні пропозиції, які сприятимуть повноцінній імплементації антикорупційних стандартів ОЕСР в Україні.

Детальніше
Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу долучилася до складу журі національної премії Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024
05 вересня, 2024
Новини

Цього року Міністерство економіки України вперше ініціювало Національну премію за внесок у розвиток підприємництва – Ukrainian Enterprise Promotion Awards (UEPA). Ця премія покликана відзначити проєкти, що сприяють розвитку малого та середнього бізнесу на національному, регіональному і місцевому рівнях. Окрім того, UEPA виступає як національний етап відбору кандидатів для участі у європейській премії European Enterprise Promotion Awards (EEPA).

Детальніше
За підтримки UNIC відбувся тренінг для комплаєнс-офіцерів Групи Нафтогаз
05 серпня, 2024
Новини

2 серпня за підтримки Всеукраїнської Мережі Доброчесності і Комплаєнсу (UNIC) у Групі Нафтогаз відбувся тренінг для комплаєнс-офіцерів.

Детальніше
 UNIC запускає проєкт “Доброчесність бізнесу як основа стійкого відновлення”, який реалізовуватиметься за підтримки Pro-Integrity
31 липня, 2024
Новини

У липні 2024 року UNIC підписав угоду з Проєктом USAID та FCDO «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (“Promoting Integrity in the Public Sector” / Pro-Integrity) і з 01 серпня запускає  півторарічний проєкт “Доброчесність бізнесу як основа стійкого відновлення”.

Детальніше
 UNIC запрошує бізнес пройти опитування в межах підготовки Огляду ОЕСР
30 липня, 2024
Новини

Шановні представники бізнесу! Запрошуємо Вас зробити свій внесок у підготовку Огляду з питань доброчесності та боротьби з корупцією ОЕСР, пройшовши опитування в межах розділу щодо доброчесності у приватному секторі.

Детальніше