Медіа

Представники відповідального українського бізнесу, влади та міжнародні експерти зустрілися на офлайн-події UNIC
19 червня, 2023
Новини

15 червня представники відповідального українського бізнесу, влади та міжнародні експерти зустрілися на офлайн-події UNIC «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України». Ця подія стала заключною в межах Місяця ділової доброчесності UNIC 2023.

Детальніше
15 червня у місті Києві відбудеться офлайн-захід «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України»
14 червня, 2023
Події

Вже у четвер, 15 червня, у місті Києві відбудеться офлайн-захід «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України», який ми організовуємо у партнерстві з коаліцією RISE Ukraine - Coalition for Reconstruction.

Детальніше
Офлайн-захід «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України»
12 червня, 2023
Події

Вже зовсім скоро, 15 червня, відбудеться офлайн-захід «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України», який ми організовуємо у партнерстві з коаліцією RISE Ukraine - Coalition for Reconstruction.

Детальніше
Відбувся захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC «Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому»
08 червня, 2023
Новини

30 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC на тему «Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому», який проводився у партнерстві з KPMG Ukraine.

Детальніше
Дайджест Екологічний комплаєнс
06 червня, 2023
Публікації

Питання екології під час війни є особливо важливим враховуючи, що Україна є аграрною країною, яка завжди розвивала свою економіку завдяки багатим природним ресурсам та роботі на власній землі, і саме від цього напряму залежить наш добробут.

Детальніше
Останній захід в рамках Місяця Ділової Доброчесності UNIC 2023 :
06 червня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з коаліцією RISE Ukraine - Coalition for Reconstruction запрошує на офлайн-захід, присвячений обговоренню теми «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України». Захід завершуватиме Місяць ділової доброчесності UNIC 2023.

Детальніше
1 червня традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей
01 червня, 2023
Новини

1 червня традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. І вже вдруге він відбувається в Україні в умовах війни

Детальніше
24 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC
01 червня, 2023
Новини

24 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC на тему «Податкова ефективність в умовах війни: аналіз ризиків і можливостей для бізнесу та держави”, який проводився у партнерстві з Адвокатською компанією "Соколовський і Партнери" та адвокатським об'єднанням Arzinger.

Детальніше