Медіа

Відбувся другий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC Санкції: правила гри в новій реальності
22 травня, 2023
Новини

16 травня відбувся другий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC Санкції: правила гри в новій реальності, який проводився у партнерстві з учасницею Мережі, компанією COSA.

Детальніше
Прес-конференція, присвячену темі “Відкриті дані та корупційні ризики. Чому відкрита інформація важлива для громадськості та бізнесу?
16 травня, 2023
Події

Запрошуємо на прес-конференцію, присвячену темі “Відкриті дані та корупційні ризики. Чому відкрита інформація важлива для громадськості та бізнесу?”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
11 травня, відбулися Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України», які розпочали серію заходів Місяця Ділової Доброчесності UNIC
15 травня, 2023
Новини

Загальні Збори цього року були присвячені важливій темі відбудови країни та питанню інтеграції України у провідні світові економічні спільноти, зокрема приєднання до Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) OECD. Захід відбувся за сприяння Програми розвитку ООН в Україні UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, фінансування Уряду Японії та Антикорупційна ініціатива ЄС, а також за експертної підтримки ОЕСР.

Детальніше
Вебінар присвячений темі “Санкції: правила гри в новій реальності”
12 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з COSA запрошує на вебінар, присвячений темі “Санкції: правила гри в новій реальності”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
Запрошуємо 11 травня об 11:00 відвідати Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC, присвячені темі «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України»
12 травня, 2023
Події

В межах цієї теми відбудеться панельна дискусія “Практики доброчесного ведення бізнесу як один з основних критеріїв отримання фінансування на відбудову”, яку модеруватиме Борис Даневич, Партнер та Керівник практик Life Sciences та охорони здоров'я у CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang - Ukraine.

Детальніше
Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC, присвячені темі «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України»
09 травня, 2023
Події

Вже 11 травня об 11:00 відбудуться Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC, присвячені темі «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України»

Детальніше
Огляд можливостей для бізнесу
09 травня, 2023
Публікації

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу

Детальніше
Американський закон про корупцію за кордоном - поширення і відповідальність
05 травня, 2023
Публікації

При веденні бізнесу в Україні необхідно дотримуватися вимог українського законодавства. При цьому, міжнародне регуляторне поле поповнюється актами, які стимулюють, а часто і зобов’язують компанії з інших юрисдикцій відповідати певним правилам.

Детальніше