Медіа

Рекомендації щодо перевірки кандидатів на посади, що вразливі до корупційних ризиків
21 серпня, 2023
Публікації

Продовжуємо ділитися рекомендаціями щодо перевірки кандидатів на посади, що вразливі до корупційних ризиків. Сьогодні поговоримо про відповідальних та організацію процесу перевірки кандидатів на посади.

Детальніше
Закликаємо реанімувати відкриті дані
18 серпня, 2023
Новини

UNIC, як член Коаліції RISE Ukraine, підтримує необхідність відкриття цінних наборів відкритих даних, які були закриті з початку війни.

Детальніше
Огляд можливостей для бізнесу
15 серпня, 2023
Публікації

З нетерпінням ділимося з вами новими можливостями фінансової підтримки та освіти для бізнесу.

Детальніше
UNIC та UCU Business School підписали Меморандум про партнерство
11 серпня, 2023
Новини

Всеукраїнська Мережа Доброчесності і Комплаєнсу (UNIC) та Бізнес-школа УКУ (LvBS) стали партнерами та домовилися спільно працювати над популяризацією основ бізнес-етики, доброчесності і комплаєнсу у вищих навчальних закладах України.

Детальніше
Перевірка кандидатів на посади, що вразливі до корупційних ризиків
11 серпня, 2023
Публікації

Сьогодні ми продовжимо ділитися рекомендаціями щодо перевірки кандидатів на посади, що вразливі до корупційних ризиків. І зосередимося на критеріях, за якими компанії варто формувати перелік вразливих до корупції посад.

Детальніше
ВІдкрита заява UNIC щодо відновлення електронного декларування та публічного доступу до декларацій представників влади
09 серпня, 2023
Новини

UNIC разом з іншими громадськими організаціями та журналістами, закликає представників влади повноцінно відновити електронне декларування та публічний доступ до декларацій представників влади.

Детальніше
Перевірка кандидатів на посади, що вразливі до корупційних ризиків
04 серпня, 2023
Публікації

Найближчі тижні ми ділитимемося з вами корисною інформацією про налагодження процесів перевірки кандидатів на посади, що вразливі до корупційних ризиків. Ми покроково будемо розповідати про важливі аспекти запровадження та управління цим процесом.

Детальніше
UNIC звернулася до Уряду з пропозиціями щодо концепції реформування відповідальності юридичних осіб
02 серпня, 2023
Новини

Всеукраїнська Мережа Доброчесності і Комплаєнсу (UNIC) звернулась до Керівника Офісу Президента України Єрмака Андрія з проханням посприяти доопрацюванню концепції реформування інституту відповідальності юридичних осіб за хабарництво іноземних державних посадових осіб, а також врахувати ряд пропозицій у напрямку вирішення цього питання.

Детальніше