Запрошуємо приєднатися до серії регіональних круглих столів від ОЕСР

29 вересня, 2022
Подія

Запрошуємо приєднатися до серії регіональних круглих столів від ОЕСР

 ОЕСР разом із партнерськими організаціями проводить серію круглих столів з питань доброчесності в бізнесі 2022 року.

Перший круглий стіл відбудеться уже завтра, 27 вересня о 10.00. Під час заходу буде представлено новий звіт за 2022 рік щодо Доброчесних практик ведення бізнесу в Східній Європі та Євразії. На події експерти також ділитимуться досвідом передових практик, розроблених як урядами, так і приватним сектором для сприяння дотриманню антикорупційних вимог, доброчесності та етики.

У рамках постійної та плідної співпраці та обміну експертизою ОЕСР та UNIC у першому круглому столі на тему доброчесності бізнесу у Східній Європі та Центральній Азії візьмуть участь:

  •  Лана Сінічкіна, Партнерка Arzinger, членкиня Виконавчого комітету UNIC розповість про стимули для доброчесного бізнесу та які ініціативи пропонує Мережа
  • Антоніна Прудко, Голова Секретаріату UNIC поділиться інформацією про програми та ініціативи UNIC для середнього та малого бізнесу в контексті підтримки та розвитку їх культури доброчесності.

 Коли: 27 вересня, 10.00-12.00

 Для реєстрації перейдіть за посиланням https://bit.ly/3C99ulJ

 Наступні події заплановані на 30 вересня, тема “Стимулювання та оцінка корпоративного антикорупційного комплаєнсу” та 4 жовтня “Найкращі практики співпраці між приватним сектором та правоохоронними органами у боротьбі з корупцією”.

 Більше інформації про круглі столи https://www.oecd.org/.../oecd-business-integrity...

Заходи відкриті, запрошуємо приєднуватися усіх охочих!