Вплив воєнного стану на фінансовий сектор України .

15 квітня, 2022
Подія

Як працює банківська система під час війни, чого очікувати на ринку капіталів та про діяльність українських суддів — про все це розкажуть експерти міжнародної компанії DENTONS під час відкритого вебінару (Dentons Kyiv Office).

Вплив воєнного стану на фінансовий сектор України

#Sustainable_Business_InWar_Conditions

Питання до обговорення:

· Функціонування банківської системи

· Функціонування ринку капіталу

· Державні реєстри та процедури реєстрації. Діяльність українських судів

· Обмеження, що застосовуються до резидентів Росії

· Сертифікація форс-мажорних обставин

КОЛИ: 19 квітня, 12:00, ZOOM

СПІКЕРИ:

Наталія Селякова, партнер Dentons

Надія Шилєнкова, радник Dentons

РЕЄСТРАЦІЯ за посиланням: https://forms.gle/XNVHNyyErUofUigv5

Запис та пряма трансляція відео будуть доступні тут — на FB-сторінці UNIC.

Знайти всі відео та підписатися на нові завжди можна на Youtube сторінці Мережі: https://www.youtube.com/channel/UCfMNFZtK-Q8Ax0HJbxVy7og

Короткі біографії спікерів:

Наталія Селякова – партнер київського офісу Dentons та керівник банківської та фінансової групи, а також практики реструктуризації та неплатоспроможності в Україні. Наталія володіє глибоким знанням українського законодавства та міжнародної практики, комплексних міжнародних операцій та інструментів. Наталія брала участь в розробці законодавства щодо валютної лібералізації, аналізу міжнародних стандартів та передових методів стосовно законодавства, що регулює ліквідаційний неттінг, валютних деривативів, питання фінтеку.

Надія Шилєнкова – радник в київському офісі Dentons. Вона має широкий досвід щодо консультування клієнтів з питань банківського та фінансового права у розрізі міжнародних угод з фінансування, реструктуризації заборгованості та придбання проблемних боргів, експортного фінансування, операцій на ринках капіталів, деривативів та ін. Надія також має значний досвід у питаннях законодавства у сфері FinTech та інших інноваційних технологій фінансового сектору.

#Sustainable_Business_InWar_Conditions #UNIC #economy_Ukraine #WarInUkraine #compliance #integrity #комплаєнс #StandWithUkraine

Бережіть себе та рідних!

Слава Україні