Вітаємо Prozorro.Продажі серед партнерів UNIC

12 травня, 2022
Новина

Вітаємо Prozorro.Продажі серед партнерів UNIC

Директор державного підприємства "Prozorro.Продажі" Олексій Соболев та голова Виконавчого комітету UNIC Микола Бабенко підписали Меморандум про партнерство, який передбачає проведення спільних заходів та ініціатив, спрямованих на вибудовування кращих практик комплаєнсу та прозорих й відкритих підходів до управління компаніями.

 «Сьогодні війна поставила комплаєнс у центр подій та ще більше актуалізувала його функцію в Україні. Практики доброчесності мають бути основою діяльності будь-яких компаній в Україні, аби в першу чергу, уникнути ризиків, пов’язаних з санкціями, чи компаніями, особами з росії та білорусі. Комплаєнс дозволяє забезпечити системний підхід у боротьбі з корупцією. Також це ключовий критерій у співпраці з міжнародними партнерами. Тож, ми раді вітати серед партнерів провідної Мережі комплаєнс практиків державне підприємство «Прозорро.Продажі», — повідомив Микола Бабенко.

 «Ми в Прозорро.Продажі з перших днів створення підприємства й вже майже 6 років сповідуємо принципи прозорості та відкритості. Тож підписання меморандуму — це ще один логічний крок до вдосконалення нас як державної компанії. Комплаєнс — це в першу чергу про репутацію інституції та довіру до неї. Переконаний, що довіра до нашої держави загалом починається з довіри до кожної окремої доброчесної компанії, яка працює навіть під час війни та підтримує економіку. З радістю приєднуємося до Мережі, аби в партнерстві популяризувати принципи доброчесності та прозорого ведення бізнесу», — зазначив директор Прозорро.Продажі Олексій Соболев.

Зазначимо, Прозорро.Продажі — державне підприємство, що знаходиться у державній власності та підпорядковується Міністерству економіки. Держпідприємство є адміністратором електронної торгової системи, в якій відбуваються онлайн-аукціони з продажу та здачі в оренду майна.

Перемога близько!