Вітаємо НЕК "Укренерго" - нового учасника UNIC

16 серпня, 2022
Новина

Ми раді вітати у спільноті UNIC - Національну енергетичну компанію @ Укренерго, яка успішно втілила положення Меморандуму про співпрацю та стала першим повноцінним учасником Мережі серед державних компаній України!

Наша співпраця розпочалася ще у лютому 2019 році, коли "Укренерго" стала першою державною компанією - партнером UNIC. Тоді ми підписали відповідний Меморандум та розробили «дорожню карту» розвитку комплаєнс-системи "Укренерго".

Протягом цього часу, незважаючи на війну, "Укренерго" активно працювала над впровадження принципів доброчесності в роботі компанії та довела реальність реформування компаній державного сектору і впровадження кращих міжнародних практик.

“Для нас дуже приємно та почесно працювати з державними компаніями, які своїм прикладом показують важливість запровадження компаєнс-політик. Ми раді тому, що таке стратегічно важливе для нашої країни підприємство, особливо в час війни, успішно виконало план меморандуму, підтвердило свою високу ділову репутацію на ринку та працює над удосконаленням власних принципів доброчесності,” - поділилася Голова Секретаріату UNIC Антоніна Прудко.

“Укренерго” розглядає комплаєнс, як інструмент для побудови правильної корпоративної культури. Вона сприяє реалізації довгострокової стратегії нашої компанії. Під час війни значення комплаєнсу зросло. Це стосується енергобезпеки, а також безпеки держави загалом. Наша система комплаєнсу побудована за стандартами Організації економічного співробітництва та розвитку (OECD), що є визнаним європейським стандартом. Це допомогло нам першими серед держкомпаній залучити міжнародне фінансування для підтримки стабільної роботи компанії та енергетичної галузі в умовах війни. Таким чином комплаєнс допомагає нам виживати”, - зазначив Володимир Кудрицький, Голова правління "Укренерго".
Інформація про компанію "Укренерго" на сайті UNIC доступна за посиланням.