ВАКАНТНА ПОЗИЦІЯ У ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ UNIC

06 квітня, 2021
Новина

Шановні учасники UNIC,

Повідомляємо про вакантну позицію у Виконавчому комітеті UNIC (з 31 травня 2021 року).

Згідно з Меморандумом про партнерство Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу, учасники Виконавчого комітету обираються терміном на 3 роки з правом переобрання. Таким чином, повноваження Лани Сінічкіної, членкині Виконавчого комітету, номінованої учасниками та обраної на Загальних Зборах 30 травня 2018 року, підходять до завершення. Від імені Секретаріату та Мережі висловлюємо Лані подяку за професійну та самовіддану роботу у Виконавчому комітеті UNIC.

Запрошуємо компаній-учасниць Мережі номінувати кандидатів в члени Виконавчого комітету відповідно до процедури, визначеної у Меморандумі: забезпечити підтримку не менше 5% голосів учасників Мережі, тобто не менше ніж від 3х поточних учасників.

Кандидати на посаду члена Виконавчого Комітету повинні мати бездоганну ділову репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет, а також наочний значний досвід в діяльності у сфері запобігання та/ або протидії корупції.

У випадку зацікавленості, будь ласка, надішліть резюме та мотиваційний лист кандидата разом із переліком учасників Мережі (включно із контактними даними для зв’язку), що номінують зазначеного кандидата до Виконавчого комітету, на електронну адресу info@unic.org.ua не пізніше кінця робочого дня 20 квітня 2021 року.

За результатами збору заявок Секретаріат організує перевірку інформації про кожного кандидата за відкритими інформаційними джерелами за останні 2 (два) роки. Після завершення перевірки, незалежно від її результатів, Секретаріат направить портфоліо усіх кандидатів разом з результатами проведеної перевірки усім учасникам Мережі.

Нового члена Виконавчого комітету буде відібрано шляхом голосування на Щорічних загальних зборах учасників Мережі у травні цього року.