В Україні запустили відеокурс «Антикорупція» для малого та середнього бізнесу

15 лютого, 2023
Подія

В Україні запустили відеокурс «Антикорупція» для малого та середнього бізнесу

 9 лютого наш партнер Глобальний договір ООН в Україні провів захід «Об’єднані проти корупції», на якому презентував освітній відеокурс «Антикорупція» для малого та середнього бізнесу та нагородив компанії, які в складі робочої групи працювали над його розробкою.

 Напрацювання курсу тривало понад два роки в рамках програми Anti-Corruption Collective Action від ГД ООН в Україні. Експерти UNIC мали змогу приєднатись до імплементації даної ініціативи два з половиною роки тому. Мережа взяла на себе стратегічне завдання працювати спільно із відповідальними українськими бізнесами над темою доброчесності в українському приватному секторі.

 За словами Антоніни Прудко, голови Секретаріату UNIC, для Мережі вкрай важливо долучатись до подібних ініціатив, щоб сприяти популяризації прозорості ведення бізнесу та покращенню української позиції у світових рейтингах доброчесності:

 “Тема антикорупції надзвичайно актуальна сьогодні, і однозначно буде мати попит після війни на шляху до відбудови України. Багато міжнародних донорів та партнерів вже мають намір підтримувати відновлення нашої країни, а для цього українському бізнесу потрібно відповідати світовим стандартами доброчесності. Саме тому наша Мережа та її учасники готові всіляко підтримувати популяризацію теми прозорості та доброчесності ведення українського бізнесу. Для UNIC велика честь стати частиною команди та зробити свій внесок у створення курсу. Дякуємо організаторам за довіру та сподіваємось, що чим більше підприємців отримає корисні знання з відеоуроків та запровадить їх на практиці”.

Відеокурс «Антикорупція» створено за інформаційної підтримки Міністерство цифрової трансформації України та нашого партнера Офіс з розвитку підприємництва та експорту. Загалом до створення «Антикорупції» долучилися понад 50 українських експертів із приватного та державного секторів. Саме тому цей проєкт унікальний, бо його розробили підприємці, орієнтуючись на проблеми та виклики, які є важливими саме для них.

 Курс містить пʼять уроків, кожен із яких займає до 8 хвилин, що забезпечує швидке та ефективне навчання. Пройти курс можна за посиланням  https://cutt.ly/T3hi81d

Освітній серіал буде розміщено на порталі Дія.Бізнес та платформі Дія.Цифрова освіта.