UNIC запрошує долучитися до Незалежного відбіркового комітету експертів грантової програми

20 вересня, 2022
Новина

Маєте досвід у налагодженні успішних комплаєнс-систем? Розумієтесь на оцінці комплаєнс ризиків чи що таке “тон згори” або етапи перевірки контрагентів? Українському середньому та малому бізнесу потрібна ваша допомога!

UNIC стартував з грантовою підтримкою для українського середнього та малого бізнесу (SMEs) і ми шукаємо експертів, які зможуть оцінити документи аплікантів та відібрати найкращих для отримання гранту на розбудову комплаєнс-системи.

Детальніше з Програмою можна ознайомитися за посиланням:https://bit.ly/3eSWmbq

Долучайтеся до Незалежного відбіркового комітету експертів, що допоможуть нам відібрати вітчизняні підприємства, які побудують у себе працюючі та успішні комплаєнс-системи завдяки грантовій програмі UNIC.

До Незалежного відбіркового комітету запрошуємо:

  • провідних експертів з питань побудови комплаєнс-системи та просування культури доброчесності ведення бізнесу
  • представників міжнародних організацій (ЄБРР, ОЕСР та інших)
  • представників бізнесу, які мають високу ділову репутацію та є лідерами думок у сфері ділової доброчесності, а також успішний досвід роботи з малим та середнім бізнесом.

На засіданнях Незалежного відбіркового комітету відбуватиметься оцінювання заявок та співбесіди з кандидатами на отримання гранту тощо. Очікується, що Незалежний відбірковий комітет проведе приблизно три засідання та проведе співбесіди з попередньо відібраними кандидатами.

Залучення до роботи Незалежного відбіркового комітету в межах пілотного етапу грантової програми відбувається на безоплатній основі.

Для участі у Незалежному відбірковому комітеті надішліть мотиваційний лист та CV на e-mail info@unic.org.ua до 07 жовтня.

Рішення щодо затвердження складу Незалежного відбіркового комітету ухвалюється Виконавчим комітетом UNIC.