UNIC РОЗПОЧИНАЄ ЗБІР ЗАЯВОК НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАД В КОМІТЕТІ З ПИТАНЬ ДОБРОЧЕСНОСТІ

18 вересня, 2020
Новина

З жовтня 2020 року відкривається 7 (сім) позицій у Комітеті з питань доброчесності – 4 місця для представників компаній-учасниць Мережі, 3 – для зовнішніх експертів.

Кандидати на позицію члена Комітету з питань доброчесності повинні мати бездоганну ділову репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет, а також наочний значний досвід у сфері запобігання та/або протидії корупції.

Для участі у відборі необхідно подати CV та мотиваційний лист електронною поштою на адресу: info@unic.org.ua, у темі листа вказати "UNIC_Заявка на позицію члена Комітету з питань доброчесності".  Термін подачі заявок: до кінця робочого дня 08 жовтня 2020 р.

Щодо кожного кандидата буде проведено перевірку інформації у публічному просторі. За результатами Виконавчий комітет UNIC обере переможців та затвердить новий склад Комітету з питань доброчесності.

Строк повноважень члена Комітету – два роки. Діяльність члена Комітету здійснюється на добровільних, безоплатних засадах. Серед основних повноважень: розробка і надання пропозицій щодо прийняття та тлумачення стандартів доброчесності учасників Мережі (політик, правил, процедур, інших документів); у разі виявлення негативної інформації про учасників Мережі та претендентів на членство – розгляд верифікаційних звітів та коментарів компанії, надання Виконавчому комітету пропозицій про прийняття кандидата в учасники/ припинення членства в UNIC; інші, визначені Меморандумом про партнерство UNIC.

Принагідно, Секретаріат UNIC висловлює щиру подяку чинному складу Комітету за їх професіоналізм, виняткову принциповість та ефективну роботу протягом всього строку повноважень. Нагадуємо, що діючі члени Комітету з питань доброчесності можуть подати свою кандидатуру на наступний термін.