Радо анонсуємо зміни у складі експертних груп UNIC

10 листопада, 2022
Новина

Радо анонсуємо зміни у складі експертних груп UNIC!

Зацікавленість українського бізнесу до комплаєнсу зростає, саме тому до UNIC приєднуються нові компанії з різних галузей, які підтримують ідеї етичного та відповідального ведення своєї діяльності, та, відповідно, експертиза Мережі розширюється за рахунок все нових і нових фахівців - комплаєнс практиків та юристів.

Не усім відомо, що при UNIC створена та функціонує Загальна експертна група, яка якраз таки і об’єднує означений фахівців. З часу заснування Мережі, Загальна експертна група є надійним радником та партнером Секретаріату як у питаннях розробки внутрішнього регулювання, так і поповнення бази кращих практик UNIC. Адже саме члени Загальної експертної групи долучалися до створення внутрішніх політик UNIC, шаблонів усіх документів, які пропонуються до використання учасниками Мережі, рекомендацій для Уряду, які готувалися зовнішніми експертами, тощо.

Нові учасники експертної групи є потужним підсиленням UNIC. Спільно ми будемо готувати і проводити експертизу документів та інших продуктів Мережі з питань комплаєнсу на відповідність міжнародним стандартам, національному законодавству і кращим практикам.

Знайомимо вас з новими членами Загальної експертної групи UNIC:

  •  Гліб Бакалов - Комплаєнс офіцер, Уповноважений з реалізації Антикорупційної програми, НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo
  •  Світлана Бічук - Юристка з корпоративних питань та комплаєнсу, Бритіш Американ Тобакко Україна British American Tobacco Global Careers
  • Олег Завальнюк - Начальник відділу комплаєнс, Воля Кабель Volia
  •  Наталія Коломієць - Начальниця Юридичного управління, комплаєнс офіцер, Метро Кеш енд Кері Україна METRO UA
  •  Світлана Малиновська- Начальниця відділу з юридичних питань та етики, Серв’є Україна Servier
  •  Ірина Ніколаєвська- Партнерка, Кінстеллар Kinstellar
  •  Маріанна Розумна - Керівниця юридичного та комплаєнс департаменту, Датагруп
  •  Ольга Романова- Начальниця відділу з правових питань комерційних функцій, АбІнБев Ефес Україна AB InBev Efes Ukraine

Також вітаємо нову експертку, яка долучилася до Експертної групи Мережі з фармацевтичного напрямку - Євгенію Очеретько, Радницю Arzinger. Впевнені, що її вклад в роботу експертної групи буде цінним для розбудови доброчесності у фармацевтичному секторі.