Продовжуємо знайомство зі спікерами нашого першого регіонального заходу для національного бізнесу «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?»

23 листопада, 2022
Подія

Залишилося лише кілька днів до нашого першого регіонального заходу для національного бізнесу «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?», який відбудеться вже 25 листопада в місті Києві.

Тож продовжуємо знайомити вас зі спікерами,

представники Офіс з розвитку підприємництва та експорту Андрій Ремізов та Андрій Литвин під час виступів будуть розповідати про те, як Офіс допомагає вітчизняним компаніям знаходити партнерів за кордоном та виходити на міжнародні ринки, а саме:

▪ де шукати пропозиції від іноземних компаній щодо партнерства?

▪ де знайти дослідження зовнішніх ринків для різних секторів та обрати перспективний напрям для експорту своєї продукції?

▪ як українські експортери можуть залучитись страхуванням зовнішньоекономічних договорів від держави?

▪ які на сьогодні є можливості участі українських компаній у міжнародних виставкових заходах та плани на 2023 рік?

 Людмила Войналович, представниця Групи фінансування та розвитку МСБ ЄБРР в Україні (ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні), розкриє тему грантової підтримки консалтингових проектів для малого та середнього бізнесу від ЄБРР та розпровість детально про:

▪ важливість зовнішньої експертизи при масштабуванні;

▪ збільшення грантової компенсації вартості консалтингового проєкту до 85%;

▪ умови та критерії для подання заявки.

 Не пропустіть свій шанс, реєструйтесь та отримуйте корисні інсайти для розвитку вашого бізнесу! https://forms.gle/bnPAjzD7oKbjf2zV8

Детальна програма заходу за посиланням  https://bit.ly/3hS3Ht3