Продовжуємо знайомити вас з учасниками Мережі,сьогодні на черзі - компанія KPMG Ukraine.

28 лютого, 2023
Новина

Друзі! Продовжуємо знайомити вас з учасниками Мережі в межах рубрики #ЮНІКальний_бізнес, сьогодні на черзі - компанія KPMG Ukraine.

 PMG – це міжнародна мережа незалежних фірм, які надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. В офісах KPMG у 143 країнах світу працюють понад 265 000 співробітників. До числа клієнтів фірм-членів мережі KPMG входять приватні компанії, корпорації, державні установи, а також некомерційні організації. KPMG в Україні має два офіси – у Києві та Львові, де працюють близько 500 працівників.

 Навесні 2022 року після початку повномасштабної війни в Україні мережа фірм KPMG заявила про те, що KPMG в Росії та Білорусі більше не будуть частиною мережі фірм KPMG – це стало відповіддю глобальної команди KPMG на вторгнення Росії в Україну.

З перших днів війни поза роботою багато співробітників KPMG в Україні долучилися до волонтерських організацій, які всіляко підтримують українських військових та населення України. Через співробітників-волонтерів KPMG в Україні продовжує збирати запити та надавати адресну фінансову та іншу допомогу.

 Ще до початку війни в KPMG в Україні був створений кризовий штаб для швидкого реагування на будь-які кризові події, включно з воєнними діями в країні. Кризовий штаб працював цілодобово, допомагаючи всім, хто потребував допомоги. Команда налаштувала процес евакуації працівників та їх родичів з Києва. Також компанія вивозила киян, які не мали можливості виїхати самостійно. Для цього компанія найняла надійних перевізників з мікроавтобусами, які кожного дня вивозили співробітників та їх рідних з Києва в готелі, які організувала компанія. З початку воєнних дій в готелях, які організувала KPMG в Україні, зупинилися 673 співробітника та члена їх родин.

 Корпоративна культура KPMG ґрунтується на цінностях, одна з яких є ключовою – Integrity або порядність. Вірність принципам і політика відкритого і чесного спілкування сприяють зміцненню довіри і співпраці. Разом з тим, гнучкість і прагнення до того, щоб можливості всіх і кожного були рівні, дозволяють компанії створити умови, де люди можуть вільно ділитися своїми знаннями та досвідом, розкриваючи потенціал один одного. Також KPMG в Україні підтримує та слідкує за дотриманням Закону України «Про запобігання корупції».

 “Для KPMG в Україні бути учасником спільноти UNIC – це сприяти створенню доброчесних практик ведення бізнесу через дотримання норм комплаєнсу”, - наголошують в компанії KPMG.

Дякуємо компанії KPMG за потужну всесторонню підтримку населення України, активну експертну участь у діяльності UNIC та свідому позицію у веденні доброчесного бізнесу. Разом до Перемоги!