Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC, - сьогоднішнім героєм рубрики #ЮНІКальний_бізнес став Глобус Банк

10 березня, 2023
Новина

Друзі! Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC, - сьогоднішнім героєм рубрики #ЮНІКальний_бізнес став Глобус Банк

 Банк працює на українському ринку з 2007 року. Глобус динамічно розвивається, має високий кредитний рейтинг та пропонує весь спектр банківських послуг, задовольняючи потреби у фінансових послугах як приватних осіб так і корпоративних Клієнтів.

 Глобус Банк багаторазовий володар премій «Кращий Банк-партнер» та «Лідер іпотечного кредитування», а також займає провідні позиції на ринку автокредитування, МСБ та карткових продуктів. Обираючи будь-яку банківську послугу Клієнт завжди може бути цілком впевненим у її високій якості.

 З початком повномасштабного вторгнення Глобус активно підтримує Сили оборони України, відправляє вантажі з медичними засобами для госпіталів, підтримує вимушених переселенців та людей, які потребують допомоги. Також його команда попри всі виклики продовжуємо сумлінно працювати, активно кредитуючи розвиток малого та середнього бізнесу, а відділення банку є частиною мережі Power Banking, що забезпечує стабільну роботу незалежно від централізованого енергопостачання.

 “Наші принципи — відкритість і прозорість. А секретами успіху є професійна команда, правильно обрана стратегія розвитку, довіра Клієнтів, висока якості послуг та співпраця з надійними партнерами”, - наголошують в компанії.

 Глобус Банк одним із перших в Україні приєднався до UNIC. “Для нас бути учасником UNIC – це відкрито та прозоро вести бізнес, що давно стало нормою для провідних українських приватних компаній, зокрема у фінансовій сфері. Зараз комплаєнс – це не тільки правило хорошого тону. Служба комплаєнс зберігає найвищу цінність - репутацію, адже гарантує довіру до бізнесу і, як наслідок, стратегічну стабільність розвитку”, - додають представники Глобус Банку.

Дякуємо Глобус Банку за високу професійність та активну позицію у веденні доброчесного бізнесу в Україні!

 Дізнавайтеся, як стати учасником UNIC за посиланням http://bit.ly/3j2HkCe