Продовжуємо представляти учасників спільноти UNIC

27 січня, 2023
Новина

Друзі! Продовжуємо представляти учасників спільноти UNIC, - компанії, які обрали проактивну позицію у напрямку впровадження та популяризації стандартів доброчесності у своїй діяльності та серед партнерів.

Сьогоднішнім героєм рубрики #ЮНІКальний_бізнес стало ТОВ "Київгума" ─ один з найбільших виробників виробів з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону в Україні. Київгума є підприємством повного циклу, що дозволяє надавати послуги з виготовлення виробів, починаючи від розробки суміші та проектування оснастки до їх виготовлення. Наразі компанія виготовляє більше 4 тис. найменувань продукції для всіх галузей народного господарства.

 На території підприємства діє власна лабораторія фізико-механічних і хіміко-аналітичних випробувань матеріалів і виробів, акредитована Національним агентством України на компетентність. Компанія не лише виготовляє гумові суміші чи вироби, які відповідають технічним показникам замовника, але й самостійно розробляє власні рецептури сумішей. В структурі компанії діє 33 служби, які забезпечують повноцінну роботу підприємства та випуск продукції найвищої якості.

 Київгума – єдине підприємство в Україні, яке виробляє сертифіковані засоби індивідуального захисту, серед яких діелектричні вироби (рукавиці, килими) та костюми біологічного захисту.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Київгума зосередила зусилля на виготовленні найнеобхідніших виробів: кровоспинних джгутів, бандажів, оклюзійних пов’язок, гумових накладок для бронежилетів тощо. Компанія не лише змогла продовжити працювати під час війни, але й збільшила виробництво засобів тактичної медицини та аптечок АМЗІ.

 Для Київгуми бути учасником UNIC – це вести бізнес та будувати підприємницькі відносини відкрито як з іншими представниками бізнесу, так і з державою. Саме зараз комплаєнс та доброчесна робота є основним фактором у формуванні довіри українського суспільства до приватних і державних компаній. І ми впевнені, що доброчесні практики ведення бізнесу є основою для успішної економіки України, а значить сильної і незалежної держави.

 Дякуємо компанії за довіру та готовність разом працювати над просуванням практики доброчесності та покращення бізнес-клімату України.

 Дізнавайтеся, як стати учасником UNIC за посиланням  http://bit.ly/3j2HkCe