Перший захід для національного середнього бізнесу «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?».

05 грудня, 2022
Подія

25 листопада у м. Києві UNIC за підтримки Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національного проекту Дія.Бізнес та Prozorro.Продажі організував перший захід для національного середнього бізнесу «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?».

 Спікери заходу поділились з учасниками конкретними прикладами та можливостями, які допоможуть малому та середньому бізнесу триматися на плаву в непростих умовах війни в Україні.

 «Економічна війна триває, тому сьогодні ми будемо говорити про комплаєнс як про метод боротьби з російськими загарбниками, - наголосив під час заходу Олег Лагодієнко, керівник Ethicontrol, член Виконавчого комітету UNIC, - Маємо розуміти, що війна рано чи пізно закінчиться, відтак бізнес має працювати на підтримку економіки. Тому зараз актуальними є питання масштабування та боротьби з корупцією для виходу на рівень доброчесності високорозвинених країн світу».

 За словами Андрія Ремізова, директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту, напрям популяризації комплаєнсу – це свого роду інвестиція в майбутнє. Малий бізнес поки до кінця не розуміє, як працюють політики доброчесності, однак в перспективі, коли бізнес буде машстабуватися і виходити на міжнародні ринки, питання доброчесності буде набувати більшого розуміння та актуальності.

UNIC вдячний партнерам та учасникам заходу за зацікавленість та проактивність у питанні впровадження комплаєнсу українськими компаніями у поточних умовах війни у країні, попереду на нас чекає Перемога та велике відновлення.

Шукайте себе на фото, та відмічайте друзів!

До зустрічі на інших наших регіональних заходах, слідкуйте за анонсами на нашій сторінці.