UNIC та Укрзалізниця підписали меморандум про партнерство

20 січня, 2020
Новина

17 січня 2020 року АТ «Укрзалізниця»  та Всеукраїнська Мережа Доброчесності і Комплаєнсу (UNIC) підписали меморандум про партнерство. Його метою є співпраця, спрямована на просування ідеї етичного та відповідального ведення бізнесу, посилення прозорості, боротьбу з корупцією та зловживаннями.

Від Укрзалізниці меморандум про партнерство підписали голова правління товариства Євген Кравцов та член правління Желько Марчек, від UNIC – фінансовий директор Organic Systems, голова Виконавчого комітету UNIC – Іван Сакаль і голова Секретаріату UNIC – Гаяне Каракашян.

За словами голови правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, таке партнерство для компанії є не лише вимогою сьогодення. «Співпраця з UNIC є ще одним важливим кроком до боротьби з корупцією та підвищення прозорості нашої компанії. Це надважливо в умовах лібералізації ринку залізничних перевезень, яка відкриває для України нові шляхи на європейські ринки», – зазначив Євген Кравцов.

Зі свого боку Іван Сакаль із задоволенням відзначив, що Укрзалізниця стала ще однією великою державною компанією, яка приєдналась до партнерства з UNIC. Він висловив сподівання, що це стане позитивним прикладом для інших важливих гравців бізнесу державного сектору. «Я радий, що нашим партнером став національний залізничний перевізник. Впевнений, що послідовне впровадження принципів доброчинності в роботі Компанії, – це гарна інвестиція у майбутнє. Партнерство Укрзалізниці з UNIC – важливий крок уперед до розвитку принципів доброчесності бізнесу України», – зазначив Іван Сакаль.