Медіа

Огляд можливостей для бізнесу
29 березня, 2023
Публікації

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на наступні ініціативи для підтримки бізнесу

Детальніше
Упорядкування внутрішніх бізнес-процесів
24 березня, 2023
Публікації

Налагодження внутрішніх бізнес-процесів та дотримання внутрішніх правил у компанії має вирішальне значення у ефективному впровадженні комплаєнсу. Сьогодні хочемо пояснити, як саме упорядкування внутрішніх бізнес-процесів може убезпечити бізнес від правопорушень та ризиків.

Детальніше
«Україна має приєднатися до ОЕСР», - заявив Вільям Денверс, екс-заступник генерального секретаря OECD у колонці для видання the Hill
24 березня, 2023
Новини

 Так, у червні 2022 року ЄС вказав, що Україна є офіційним кандидатом на членство, але приєднання до союзу займе час і буде складним економічним та політичним процесом.

Детальніше
Учасник UNIC Mazars in Ukraine запрошує на вебінар
22 березня, 2023
Події

Долучайтеся до вебінару, на якому експерти Mazars розкажуть про майстер-файли, вимоги та терміни їх підготовки, а також поділяться власним досвідом підготовки документації.

Детальніше
Огляд можливостей для бізнесу
22 березня, 2023
Публікації

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на наступні ініціативи для підтримки бізнесу.

Детальніше
Упорядкування внутрішніх бізнес-процесів
18 березня, 2023
Публікації

Налагодження внутрішніх бізнес-процесів та дотримання внутрішніх правил у компанії має вирішальне значення у ефективному впровадженні комплаєнсу. За допомогою прикладів хочемо сьогодні показати, як саме упорядкування внутрішніх бізнес-процесів може убезпечити бізнес від правопорушень та ризиків.

Детальніше
Експерт UNIC Гліб Бакалов, Комплаєнс-офіцер, Уповноважений з реалізації Антикорупційної програми НЕК
18 березня, 2023
Новини

Експерт UNIC Гліб Бакалов, Комплаєнс-офіцер, Уповноважений з реалізації Антикорупційної програми НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo, поділився своїм досвідом у сфері комплаєнсу для Національного правового курсу із запобігання корупції, організованого ELSA Kyiv.

Детальніше
Запрошуємо на вебінар:
17 березня, 2023
Події

Наші партнери YouControl планують провести вебінар-практикум, щоб розповісти про можливості якісної перевірки юридичних та фізичних осіб.

Детальніше