Щорічне опитування «Погляд керівників бізнесу в Україні 2022»

03 серпня, 2022
Новина

Запрошуємо лідерів бізнесу в Україні взяти участь в щорічному опитуванні «Погляд керівників бізнесу в Україні 2022», яке проводить компанія – учасник Мережі – KPMG в Україні. Таке опитування проводиться компанією уже вп’яте.

Мета опитування – дізнатися про виклики керівників компаній під час війни в Україні та порівняти думки лідерів українського та міжнародного бізнесів щодо їх впевненості, можливостей відновлення та зростання з огляду на геополітичні зміни у світі.

Як геополітичні зміни в світі, зокрема повномасштабна війна в Україні, скоригували стратегію розвитку компаній? Після 150 днів війни, протягом яких бізнес здебільшого фокусувався на безпеці людей, що змінилося в довгостроковому баченні? Чи вплинула війна на градус важливості соціальних питань та ESG порядок денний? Як дворічна пандемія COVID-19 та війна в Україні вплинули на плани компаній впроваджувати цифрову трансформацію?

Структура опитування ґрунтується на запитаннях, адаптованих із глобального опитування KPMG CEO Outlook 2022, що дозволить порівняти думки лідерів українського та глобального бізнесу.

  • Для проходження опитування знадобиться 20 хвилин
  • Опитування доступне українською та англійською мовами
  • Всі відповіді є суворо конфіденційними та анонімними, які будуть консолідовані у загальний звіт

Вже восени KPMG в Україні оприлюднить результати дослідження та обговорить результати з керівниками компаній.

Пройти опитування можна за посиланням https://www.surveymonkey.com/r/SSJW5SZ