ОГОЛОШУЄМО ВІДБІР КООРДИНАТОРА АКАДЕМІЇ ДІЛОВОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ

02 березня, 2021
Новина

У 2021 році Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу планує запустити новий напрямок роботи Мережі – проект під назвою «Академія Ділової Доброчесності».

Академія Ділової Доброчесності – це довгостроковий проект, покликаний розвинути професію комплаєнс-офіцера та підвищувати кваліфікацію і обізнаність працівників, а також керівників компаній з питань антикорупції та комплаєнсу.

Координатор Академії відповідатиме за запуск та подальший розвиток Академії та стане частиною команди Секретаріату UNIC.

Основні завдання Координатора Академії у 2021 році:

  • розробка детального бізнес плану запуску та розвитку Академії;
  • підготовка, запуск та супроводження на усіх етапах першого пілотного навчального модулю Академії з питань антикорупційного комплаєнсу.

Діяльність за проектом може передбачати як повну, так і часткову зайнятість з поєднанням роботи як в офісі, так і онлайн. Офіс Секретаріату знаходиться у Києві.

Детальна інформацію про посаду доступна у Технічному завданні за посиланням: https://www.dropbox.com/s/pn3lsnl9gjdmbun/UNIC_ToR_BIA%20Coordinator.pdf?dl=0

Прохання надсилати резюме англійською та українською мовами, мотиваційний лист з іменами та контактними даними принаймні двох осіб для рекомендацій на електронну адресу info@unic.org.ua.

В темі листа, будь ласка, вказуйте «Координатор Академії».

Термін подання заявок – кінець робочого дня 10 березня 2021 року.