Огляд можливостей для бізнесу

13 березня, 2023
Новина

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на наступні ініціативи для підтримки бізнесу 

Фінансова підтримка

 Creative Impact Fund надає гранти на інноваційні креативні проєкти

 Це шанс отримати до 200 000 євро на втілення сміливої ідеї, яка змінить світ на краще. Масштабуйте свій бізнес або протестуйте рішення, яке допоможе подолати нерівність, впоратися з наслідками пандемії або вирішити іншу нагальну проблему.

Конкурсом опікується CIRCE — Європейський дослідницький центр креативного впливу. Це одна з тисяч можливостей ЄС для українців.

Дедлайн подачі заявки: до 27 березня 2023 року. Для доступу до заявки, необхідно заповнити форму до 13 березня  http://bit.ly/3Jzvr0Z

Дізнатись більше: http://bit.ly/4294CZ6

 Можливість для українців отримати грант у розмірі 8 млн євро в рамках програми «Цифрова Європа»

 Один з нових конкурсів — у сфері правоохоронної діяльності. Українці теж можуть податися на грант із загальним бюджетом у 8 млн євро, щоб долучитись до розробки штучного інтелекту для спільного Європейського простору даних безпеки.

 Дедлайн подання заявки: 16 березня 2023 року (до 18:00).

Дізнатись більше: http://bit.ly/3Fktx21

 Грантова програма підтримки безперервності та відновлення бізнесу від USAID КЕУ

 Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголосила грантову програму для підтримки безперервності та відновлення бізнесу, включно із переміщенням або відновленням бізнесу, розширенням на зовнішні ринки, а також підтримкою рівня наявних бізнес-можливостей та/або їхнім покращенням.

 Дедлайн подання заявки: 24 липня 2023 року.

Дізнатись більше: http://bit.ly/3YCJeZf

Освіта

 Corteva Agriscience запрошує жінок-фермерок на безкоштовну освітньо-грантову програму TalentA-2023

 Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України.

Дедлайн подачі заявки: до 30 травня 2023 року.

Дізнатись більше: https://bit.ly/41SG7iq