Огляд можливостей для бізнесу

22 березня, 2023
Новина

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на наступні ініціативи для підтримки бізнесу 

Фінансова підтримка

 Конкурс серед мікро-, малих та середніх релокованих і місцевих підприємств у Львівській області

Проєкт спрямований на підтримку ММСП (зокрема релокованого) у відновленні та розширенні виробництва. Конкурс також має на меті допомогти місцевим підприємствам, які створюють нові робочі місця у Львівській області для внутрішньо переміщених осіб та інших ключових груп.

Максимальна одноразова сума гранту — до 10 000 доларів США. Загальний бюджет Конкурсу — 240 000 доларів США.

Дедлайн подачі заявки: до 31 березня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/40mucrS

 Конкурс за програмою Револьверний Фонд «Це Крафт»

Проєкт спрямований на надання поворотної безвідсоткової фінансової допомоги стартапам і підприємцям-виробникам на посилення та масштабування діяльності. В межах конкурсу кошти будуть надаватись у двох категоріях: «Стартап» — 20 000 грн; «Масштабування» — 30 000 грн.

 Дедлайн подання заявки: до 12 травня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3Lx0BaW

Освіта

 KSE Graduate Business School розпочинає навчальний курс Boosting Export Activity для власників мікро-, малого та середнього бізнесу.

Навчання стартує 1 квітня

Дізнатись більше: https://bit.ly/3YQRl4f

 Happy Monday та ООН Жінки в Україні у співпраці з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в межах проєкту Women For The Future проведуть безкоштовну серію заходів «Портфоліо для креативниць» за підтримки агенції креативних комунікацій linza agency.

Заходи відбудуться 21 та 28 березня 2023 року.

Дізнатись більше: https://bit.ly/40gSB2t

 Вебінар від проєкту From business to business «Експорт: як зробити перший крок та уникнути поширених помилок», мета якого — створити майданчик для обміну практичними напрацюваннями для керівників та менеджерів МСБ, готових ділитися поточним досвідом, практичними кейсами та сильними сторонами в знаннях з експорту з іншими підприємцями.

28 березня 2023 року о 12:00 на платформі Zoom.

Дізнатись більше: https://bit.ly/3nb74xS