Вітаємо Гаяне Каракашян – новопризначену Голову Секретаріату UNIC!

07 червня, 2019
Новина

Вітаємо Гаяне Каракашян – новопризначену Голову Секретаріату UNIC!

Гаяне Каракашян – фахівець у сфері бізнес-менеджменту. Цінними навичками Гаяне для UNIC є вміння будувати довготривалі відносини зі стейкхолдерами, розробляти або модифікувати концепцію, внутрішні політики та внутрішні процеси бізнесу, знаходити "win-win" рішення у перемовинах та співпраці, а також управління ризиками.

Досвід Гаяне Каракашян включає роботу над розробкою та дотриманням комплаєнс-політик та процедур, співпрацю з проектами фінансової підтримки, реструктуризацію окремих відділів компаній та оптимізацію витрат. У 2016 році Гаяне закінчила програму MBA у Києво-Могилянський бізнес-школі.

До того, як приєднатися до команди UNIC, Гаяне працювала у іноземних та локальних компаніях у секторах IT-технологій, пасажирських авіаперевезень та медіа, а також координувала роботу проектів Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА), Європейського та Міжнародного олімпійського комітету. Гаяне була відповідальною за підготовку фінансової звітності, налагодження внутрішніх бізнес-процесів та стратегічне планування, а також організацію інтерактивних тренінгів для персоналу та пошук спонсорів та донорів для впровадження проектів соціальної відповідальності.

 "Роль бізнесу є надзвичайно важливою для побудови безпечного та дбайливого середовища, і саме етичний бізнес може змінити його на краще. UNIC – це потужний інструмент, який може принести справжні зміни до інвестиційного клімату в Україні, країні можливостей, ресурсів, технологій та ідей. Я із задоволенням приєднуюся до UNIC, щоб разом зробити наступний крок у розвитку ділової доброчесності та сприяти налагодженню співпраці бізнесу на міжнародному та локальному рівнях". – коментує Гаяне Каркашян.