UNIC У ЯКОСТІ ENDORSER PARTNER ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У 8-Й FLEMING CONFERENCE У ЦЮРІХУ

21 січня, 2020
Подія

UNIC У ЯКОСТІ ENDORSER PARTNER ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У 8-Й FLEMING CONFERENCE У ЦЮРІХУ.

20 та 21 лютого у швейцарському Цюріху відбудеться восьма щорічна Fleming Conference, присвячена корпоративному комплаєнсу та прозорості у сфері медико-біологічних наук. На конференції очікується близько 30 спікерів та більше 100 учасників з різних країн світу.

В рамках заходу UNIC розповість про власний досвід розбудови колективної ініціативи українського бізнесу щодо впровадження ідей відповідального ведення бізнесу за допомогою комплаєнс як одного з найбільш ефективних інструментів мінімізації ризиків і забезпечення сталого розвитку організації.

Також спікери від UNIC представлять успіхи діяльності у цих напрямках учасників Мережі зі сфери фармакології:  Dr. Reddy’s Laboratories, Sandoz Україна, Sanofi Ukraine,  B.Braun.

Серед спікерів конференції з боку UNIC: Голова Секретаріату - Гаяне Каракашян і Партнер Адвокатської компанії Danevych.Law  – Борис Даневич.

Для учасників UNIC діє спеціальна знижка на участь у Конференції. Якщо ви бажаєте скористатися цією нагодою, будь ласка зверніться до Секретаріату за телефоном 044-237-74-53, чи e-mail info@unic.org.ua.