Огляд можливостей для бізнесу

31 січня, 2023
Новина

Бізнес в Україні потребує неабиякої стійкості для балансування в ускладнених війною умовах. UNIC вирішив аналізувати додаткові інструменти, які можуть бути корисними підприємцям та надати новий поштовх для розвитку та розширення їх бізнесів. З цією метою запускаємо нашу нову постійну рубрику #можливостідлябізнесу з переліком актуальних грантових пропозицій та освітніх можливостей.

Тож радимо звернути увагу на наступні ініціативи 

Фінансова підтримка

Грантова програма на 1 млн доларів для креативних підприємців від Міністерство культури та інформаційної політики України та Kyiv School of Economics

Київська школа економіки оголосила про виділення в рамках діючої грантової програми благодійного фонду KSE «Talents for Ukraine» окремого модулю індивідуальних грантів для креативних підприємців.

Сума підтримки – від 5 тисяч доларів на кожен креативний талант. У разі, якщо потрібна більша сума, учасник може обґрунтувати цю потребу.

Дедлайн: конкурс відкритий постійно до вичерпання загального бюджету програми.

Дізнатись більше: http://bit.ly/3Jp151O

Бізнес-акселератор для зміцнення економіки України

Українська громадська організація Impact Force запустила бізнес-акселератор Impact Business для українських підприємців. Ця пілотна програма підтримає 25 українських підприємств, що працюють у сільському господарстві, енергетиці, інфраструктурі, охороні здоров’я, кібербезпеці та інших галузях, які прагнуть включити соціальний вплив як частину своєї стратегії.

 Сума підтримки – за результатами проходження програми два підприємства з найкращими результатами матимуть можливість залучити фінансову підтримку до 20 000 євро на команду.

Дедлайн: 17 лютого, 2023.

Дізнатись більше: http://bit.ly/40cP3yf

Освіта

  •  Економічний фронт: серія освітніх тренінгів щодо перспектив експорту в умовах війни

 Офіс з розвитку підприємництва та експорту розпочинає серію безкоштовних тренінгів для підприємців. Перший захід проєкту «Економічний фронт» пройде офлайн 9 лютого 2023 року об 11:00 та буде присвячений експорту харчової продукції. До участі в заході запрошуються представники МСБ із сектору харчової промисловості.

 Дізнатись більше: http://bit.ly/3j6PfPe

Зареєструватися на курс можна за посиланням: https://bit.ly/3XKpXW8

  •  Презентація освітнього курсу «Антикорупція» від ГД ООН в Україні

9 лютого 2023 року о 16:00 Глобальний договір ООН в Україні презентує онлайн-курс «Антикорупція» для малого та середнього бізнесу.

Дізнатись більше: https://bit.ly/3Y7wJoI