Заключний вебінар "Виклики для роботодавця" літньої серії UNIC «Комплаєнс під час війни»

30 серпня, 2022
Подія

Війна значно підвищила ризики та невизначеності на ринку праці, водночас, відкривши можливості для вільного руху робочої сили не лише в кордонах нашої держави, а й до інших країн. Саме тому літню серію вебінарів “Комплаєнс під час війни” ми завершуємо особливо важливою темою організації трудових відносин в умовах війни та залученості комплаєнсу до цих процесів.

Під час вебінару “Виклики для роботодавця” експерти Мережі розглянуть проблеми, які виникають через віддалену роботу персоналу: питання обміну документами, контролю виконання поставлених завдань, здійснення оплати праці, тощо.

Також окремо будемо обговорювати організаційний аспект взаємодії зі співробітниками, які перебувають на лінії фронту, в «гарячих» точках або тимчасово окупованих територіях. Зокрема, як зберегти баланс, аби не втратити співробітника та не наразити його і компанію на небезпеку. Під час заходу увагу буде приділено і проблемам, які виникають при бронюванні співробітників.

Крім того, учасники дискусії детальніше зупиняться на викликах бізнесу у частині проведення перевірок співробітників/ потенційних співробітників та оформлення звільнення працівників під час воєнного стану.

Зважаючи на міждисциплінарцість та об’ємність теми для обговорення, літню серію вебінарів завершуємо дискусією у ширшому колі наших експертів.

Модераторки:

  • Євгенія Очеретько, радниця адвокатського об'єднання Arzinger
  • Алеся Павлинська, юристка Hogan Lovells Germany, екс-радниця Arzinger

Спікери:

КОЛИ: 06 вересня, вівторок, 12:00 -13:30 (за Києвом).

ФОРМАТ: інтерв’ю-дискусія, Zoom

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/phjwHhMEq5HfmseA9

Зареєстувавшись ви отримаєте посилання для доступу до вебінару (zoom). Також нагадування про вебінар буде додано до календарів зареєстрованих учасників.