Антоніна Прудко презентувала досвід UNIC під час заходу OECD

16 грудня, 2021
Новина

Антоніна Прудко презентувала досвід UNIC під час заходу OECD “Підтримка реформування сектору енергетики в Україні: покращення інвестиційного клімату та сприяння відповідальному веденню бізнесу”

Голова Секретаріату UNIC Антоніна Прудко взяла участь у панельній дискусії щодо сприяння сталим інвестиціям в енергетичний сектор України та презентувала партнерську програму UNIC для державних підприємств, які працюють в енергетичній сфері. Участь у програмі дає можливість державним підприємствам розробити покроковий план розбудови та зміцнення комплаєнс системи, отримати доступ до найкращих існуючих практик комплаєнсу, експертизу від міжнародних та місцевих експертів, пройти навчання в Академії ділової доброчесності UNIC (UNIC Academy).

 Матильда Меснард, в.о. директора, Директорат фінансових і корпоративних справ, ОЕСР

“Світ намагається вийти зі «ситуації ковіду» і країни прагнуть створити умови для подальшого інвестиційного розвитку. Україна не є винятком і також демонструє амбітні цілі для досягнення в найближчі роки. Зокрема, Україна має внести зміни до енергетичного курсу в частині скорочення його видобувається та звернути увагу на стандарти відповідального ведення бізнесу.“

 Голови Секретаріату UNIC Антоніна Прудко

“Мережа UNIC пропонує ДП, що проходять реформу корпоратизації, дієві інструменти, які допоможуть не втрачаючи час запровадити ефективну систему комплаєнсу відповідно до міжнародних стандартів та рекомендації ОЕСР зокрема. Запровадження практик та політик відповідального ведення бізнесу разом з ефективним врядуванням посилюють довіру до державних підприємства та зміцнюють ділову репутацію серед інвесторів та міжнародних інституцій”.

У межах заходу також було оприлюднено «Огляд ОЕСР інвестиційної політики в енергетичному секторі України» та дослідження ОЕСР «Належні перевірки в практиці відповідального ведення бізнесу в енергетичному секторі України».

Повна версія Огляду ОЕСР за посиланням:

https://www.oecd.org/.../oecd-energy-investment-policy...

Повна версія Дослідження ОЕСР “Належні перевірки в практиці відповідального ведення бізнесу в енергетичному секторі України”:

https://mneguidelines.oecd.org/rbc-due-diligence...