АНТОНІНА ПРУДКО ПРЕДСТАВИЛА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ПЛАНИ UNIC НА ЗАСІДАННІ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ІНІЦІАТИВИ ЄС В УКРАЇНІ.

23 лютого, 2021
Новина

19 лютого, відбулося перше засідання Наглядової ради другої фази роботи Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI). Засідання відбулося під головуванням Міністра юстиції України пана Дениса Малюськи та посла Королівства Данії в Україні пана Оле Егберга Міккельсена. На засіданні був представлений звіт роботи Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI), презентувались основні досягнення та виклики, які виникли з початку впровадження другої фази EUACI.

До участі запрошувались представники Європейського Союзу, Данії, Голови чи заступники всіх антикорупційних органів України таких як НАЗК, НАБУ, САП, АРМА, ВАКС, Дерфінмоніторинг та партнери EUACI серед яких Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC).

Антоніна Прудко, Голова Секретаріату, представила роботу UNIC у 2020 році та розповіла про найближчі плани запуску Академії ділової доброчесності та GR напрямку на 2021 рік, які будуть реалізовані за підтримки EUACI.

Аллан Паг Крістенсен, керівник EUACI: «Ми з великим задоволенням збираємо всіх партнерів EUACI на засіданні Наглядової Ради. У нас виняткова та різноманітна група партнерів, яка демонструє, що боротьба з корупцією є питанням не лише національних антикорупційних установ; нам також необхідно працювати з громадянським суспільством, ЗМІ, бізнес-асоціаціями та місцевою владою, якщо ми хочемо досягти успіху. І в цьому полягає сила нашої програми»

Коротке відео про зустріч Наглядової Ради, знаходиться за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=DqELF0zVKic&feature=youtu.be