9 жовтня Всеукраїнській Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) виповнилося 5 років

11 жовтня, 2022
Подія

9 жовтня Всеукраїнській Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) виповнилося 5 років. І сьогодні ми мали би святкувати, зустрічатися та обговорювати перспективи, долучатися до флешмобу у соціальних мережах з рамками вітаннями, разом радіти цій даті. Натомість прокидаємося під чергову повітряну тривогу, із переживаннями читаємо новини, сидимо у коридорах і укриттях під звуки прольотів ракет та вибухів у нашому місті і по всій Україні. Усі наче повернулися у 24 лютого, у той жах першого дня війни. Але дещо змінилося - зараз ми уже не боїмося, ми спільно ведемо боротьбу з країною-терористом, яка воює з цивільними та дітьми ракетами.

Ми продовжуємо робити те, що найкраще вміємо - жити попри усі намагання наших сусідів знищити нашу державність. Ми продовжуємо допомагати одне одному, об’єднуватися і працювати, аби підтримувати нашу країну у цій надважливій боротьбі.

Наш фронт - економічний, і ми продовжимо тримати стрій. І продовжимо крок за кроком наближати нашу перемогу.

Щиро дякуємо компаніям-учасницям Мережі, нашим партнерам, кожному за постійну підтримку та професійний внесок у розбудову Мережі і формування доброчесних правил ведення бізнесу в Україні. За ці роки нам вдалося сформувати справжню спільноту експертів, комплаєнс-офіцерів та компаній, для яких відповідальне і етичне ведення бізнесу це основна цінність.

Ми обіцяємо і надалі об’єднувати, допомагати та надавати інструменти для того, аби українські компанії ставали більш стійкими, системними, зрозумілими та відкривали шляхи до виходу на нові ринки і до глобального партнерства. Наша сила – в об’єднанні!

Ми приєднуємося сьогодні до іншого флешмобу, більш важливого, та закликаємо привітати UNIC з днем народження, задонативши на ЗСУ на ініціативи/ благодійні фонди, яким ви довіряєте.

Закликаємо міжнародну спільноту визнати росію - країною терористом, посилити санкції та пришвидшити надання Україні системи ППО.

А день народження Мережі ми обов'язково відсвяткуємо разом з учасниками, партнерами та усіма друзями UNIC після нашої Перемоги! Слава Україні!