Звернення UNIC до міжнародних організацій та установ

01 березня, 2022
Новина

Спасибі вам за вашу підтримку!

Команда UNIC частково базується в Києві; інші переїхали до менших міст, які є відносно безпечними, оскільки вже п’ятий день поспіль армія Російської Федерації веде повномасштабну криваву війну на території мирної України. За можливості ми працюємо дистанційно та онлайн.

Ми хочемо, щоб кожен із наших міжнародних друзів і партнерів зрозумів, що сьогодні російські окупаційні війська обстрілюють всі стратегічні міста України, не шкодуючи нікого - навіть хворих дітей у лікарнях. Наша Армія робить неможливі речі, аби захистити Україну. Цивільні жителі об’єднуються в групи територіальної оборони, щоб зберегти свої міста, підтримати Армію, Уряд та місцеву владу як добровольці.

Водночас, надзвичайно цінний внесок у боротьбу з ворогом роблять і більшість країн цивілізованого демократичного Світу. Ми вдячні міжнародному співтовариству за те, що не стоїте осторонь ганебного вторгнення Росії та вживаєте можливих заходів, аби зупинити порушення міжнародного права, припинити військові злочини і злочини проти людяності країною агресором.

Сьогодні цивілізовані країни Європи та світу застосовують пакети економічних санкцій щодо Росії. Тож, дякуємо міжнародній спільноті за фінансову підтримку, підтримку військовою технікою і обладнанням та гуманітарну допомогу - це ще більше зміцнює розуміння кожного, що Україна надважлива частина європейської спільноти.

Водночас, ми закликаємо наших міжнародних партнерів продовжувати курс посилення санкцій до юридичних та фізичних осіб РФ, блокуючи будь-які спроби їх обійти, та всіляко допомагати Армії. Сьогодні нам потрібна ваша підтримка, голос і дії, щоб зупинити війну!

Компанії, що є частиною спільноти, також активно беруть участь у нашій боротьбі проти окупанта, і ми надзвичайно горді такою залученістю. Водночас з кожним днем продовження бойових дій бізнес також потребуватиме підтримки з-за кордону для збереження потужностей, необхідних для підтримки економіки України. Просимо вашого сприяння у збереженні, налагоджені зв’язків українського бізнесу з міжнародними мережами задля забезпечення сталості роботи та безперебійної підтримки Армії, добровольців, волонтерів та країни загалом.

Нагадуємо про найважливіші речі, які ви можете зробити для України зараз:

  • Попросіть лідерів Ваших країн про жорсткі санкції, термінову військову підтримку та дії проти агресії Російської Федерації та проти війни міжнародного порядку з боку Росії, яка зараз відбувається в Україні та Європі.
  • Попросіть лідерів Ваших країн-членів НАТО закрити повітряний простір над Україною та надати військову допомогу Києву.
  • Зверніться офіційно до Урядів ваших країн підтримати український народ та Уряд України у зверненні до Європейського Союзу щодо невідкладного набуття Україною членства у ЄС за спеціальною процедурою.
  • Читайте та діліться перевіреною та офіційною інформацією про напад Росії на Україну. Також пишіть підтримуючі повідомлення або публікуйте пости, використовуючи хештег #StandWithUkraine Будь ласка, знайдіть перевірені джерела з офіційних сайтів в Україні тут: https://linktr.ee/ukraine_ua
  • Допоможіть захистити Україну через пожертвування до благодійних фондів України, до Збройних Сил України, на матеріально-технічне та медичне забезпечення Збройних Сил України. Більше тут: https://www.kmu.gov.ua/.../nacbank-ukrayini-vidkriv...
  • Сфокусуйте, перерозподіліть програми реформ та технічної підтримки відповідно до потреб Уряду України та громадських організацій, які ведуть боротьбу з окупантами.

Ми сподіваємося, що це пекло скоро закінчиться, військові злочинці будуть покарані, і ми зможемо повернутися до звичного життя та продовжити діяльність UNIC. До того часу Мережа працює в умовах війни та робить все можливе для захисту держави та її громадян.

Слава Україні! Героям Слава!