Зустріч в межах Меморандуму про співпрацю з Асоціацією українського бізнесу в Польщі

29 липня, 2022
Новина

В межах Меморандуму про співпрацю з Асоціація українського бізнесу в Польщі зустрілися з учасниками Асоціації за участі Надзвичайного і Повноважного Посла України в Польщі Василь Зварич (Vasyl Zvarych) та бізнес-омбудсмена Roman Waschuk.

Під час зустрічі Голова Секретаріату UNIC Antonina Prudko презентувала присутнім діяльність Мережі UNIC та розказала про нові можливості для українського бізнесу, що здійснив релокацію до Польщі, зокрема, про грантову програму, яку UNIC започатковує з метою підтримки розвитку культури доброчесності та розробку ефективних комплаєнс-систем для середнього та малого українського бізнесу. Що допоможе SMEs в підготовці до виходу на європейський ринок, отримання інвестування чи грантової підтримки від міжнародних інституцій, пошуку нових контрагентів в Європі.

Запровадження найкращих світових практик щодо антикорупційного комплаєнсу для українських компаній дозволить запровадити рівні конкурентні умови для учасників ринку, незалежно від того, чи є вони частиною глобальних компаній, чи локальними гравцями. Це в свою чергу підготує українські компанії до виходу на міжнародні ринки. І це дозволить підвищити рівень довіри до українських компаній та зробити Україну привабливішою для інвестицій та дозволить зменшити рівень корупції в Україні.

Дякуємо Василь Зварич, Роман Ващук, Ярослав Романчук (Yaroslav Romanchuk) та учасникам Асоціації за зустріч та всі зусилля, що ми спільно творимо для перемоги України.