ЗУСТРІЧ PR-СПЕЦІАЛІСТІВ UNIC У ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

17 лютого, 2020
Новина

14 лютого в гостинному офісі компанії Oriflame Ukraine відбулася зустріч спеціалістів з PR, маркетингу та розвитку бізнесу компаній-учасників UNIC. На зустрічі обговорювалися додаткові можливості співробітництва учасників з Мережею, підвищення репутаційних вигод від участі, проведення спільних комунікаційних активностей. Модерував зустріч Спеціаліст із зв’язків з громадськістю Мережі – Сергій Мартинюк.

UNIC щиро дякує всім присутнім на зустрічі за небайдужість та співпрацю. Вже найближчим часом раціональні ідеї та побажання учасників будуть втілюватися у щоденні операційні процеси Мережі.

Серед обговорюваних рішень найбільшу підтримку отримали:

  • Створення бібліотеки бізнес-кейсів з комплаєнсу, антикорупційних практик, впровадження етичних стандартів.
  • Поява Інтернет-медіа, яке б популяризувало теми комплаєнсу та стало б джерелом інформації з цих питань для ЗМІ та бізнес-спільноти.
  • Створення додаткових можливостей для членів Мережі щодо участі в статусних міжнародних заходах та доступу до міжнародного досвіду у сфері комплаєнсу та боротьби з корупцією.
  • Збільшення репутаційних вигод учасників від проходження процедури Сертифікації.


Ті, хто не зміг бути присутніми на зустрічі, завжди можуть висловити свої пропозиції щодо додаткових можливостей співробітництва з Мережею електронною поштою, або завітавши в наш офіс.