Запрошуємо учасників Мережі взяти у часть у заході

17 жовтня, 2022
Подія

Запрошуємо учасників Мережі взяти у часть у заході!

27 жовтня у Варшаві Асоціація українського бізнесу в Польщі та юридична група EUCON проводять XVІ Міжнародний форум «Польсько-українські дні бізнесу».

Захід стане епіцентром консолідації бізнес-середовища з метою підтримки українського і польського бізнесів в Україні в умовах військової агресії задля покращення торговельно-економічної співпраці та налагодження ділових контактів у форматі Україна-Польща.

Учасники XVІ Міжнародного форуму «Польсько-українські дні бізнесу» обговорюватимуть такі питання:

  •  Виклики та перспективи торгово-економічної співпраці в умовах військової агресії росії проти України;
  •  Післявоєнна відбудова України: можливості та перспективи для польських компаній в реалізації інфраструктурних та будівельних проектів;
  •  Чи є шанс у Польщі та України відвернути світову продовольчу кризу завдяки тіснішій кооперації в галузі сільського господарства та продовольства?
  •  Доступ до фінансів та фінансових інструментів Польщі та ЄС в період релокації українського бізнесу на Захід. Чи є шанс в майбутньому реінвестувати досвід та ресурси в економіку України?

 Учасники матимуть змогу дізнатись про усі аспекти тимчасової релокації та підтримки бізнесу (як українського, так і польського) в Польщі.

 Дата: 27 жовтня 2022р. .

 Час: початок о 09:00 (за Варшавою).

 Участь доступна у форматах офлайн та онлайн

 Деталі та реєстрація: https://cutt.ly/zX5X9Hk