Запрошуємо на відкритий вебінар «Підприємницька етика для малого та середнього бізнесу».

13 квітня, 2020
Подія

30 квітня 2020 року  відбудеться вебінар про впровадження Кодексу підприємницької етики та практичні вигоди від цього кроку для представників малого та середнього бізнесу України.

Ключ до успіху компанії  – спільний  для кожного її робітника комплекс культурних цінностей, таких як доброчесність, етика та особиста відповідальність. Кодекс підприємницької етики –  це вимога, що ставиться до всього персоналу та водночас обіцянка й обов’язок по відношенню до партнерів компанії.

Впровадження кодексу дає організації (незалежно від її розміру та доходів) цілу низку переваг:

  • Кодекс здатен перетворити робочий колектив на справжню команду зі спільними цілями та цінностями.
  • Великі гравці (у тому числі міжнародні) при виборі постачальників, підрядників та партнерів приділяють увагу наявності в компанії етичних політик і зокрема Кодексу.
  • Міжнародні фінансові інституції вважають наявність в організації Кодексу підприємницької етики обов'язковою умовою при розгляді фінансування її проєктів.
  • Світовий досвід свідчить, що впровадження на ранніх стадіях існування компанії етичних стандартів створює надійний фундамент сталого розвитку бізнесу.

Впровадження Кодексу не потребує фінансових витрат та є простою процедурою.

         ? Плануєте долучитися до кращих світових стандартів ведення бізнесу

         ? Бажаєте отримати готові до впровадження документи, розроблені кращими експертами

         ! Реєструйтеся на вебінар: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf22usIwA1PfgPIvGzLJ_AMRZ0gDtineshZJJSd4sVP7s3TKQ/viewform 

Спеціальна пропозиція вебінару –  кожний слухач отримає текст Кодексу, готовий до впровадження.

Ініціатива реалізується Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».