21 Щорічний Український Форум Фінансових Директорів України: Майбутнє економіки України

25 травня, 2023
Подія

9 червня 2023 року розпочинається цикл подій щорічного Форуму Фінансових Директорів України: Плануємо майбутнє економіки. Більше 600 учасників, серед яких топ-підприємці, бізнесмени, впливові аналітики міжнародних  компаній, зустрінуться для обговорення питань розвитку нинішньої економіки.

“У новому контексті останніх 400 днів вмотивованість підприємців особливо посилилась; вони готові інвестувати у технології, цифровізуватися, змінюватися - робити все для підвищення ефективності та конкурентноздатності бізнесу”. Цього року спостерігаємо особливий інтерес до Форуму  - адже змінилися тільки сенс та процеси роботи, а напрями відбудови і та передумови для розвитку бізнесу ми маємо визначати самі. Світ змінюється - і тому важливо об’єднуватися в протидії сучасним загрозам.” - Організатори Форуму - команда FAService

Окрім традиційних дискусій, наголос буде на темі війни в Україні та викликів, пов’язаних з нею. Команда FAService доклала зусиль, щоб максимально залучити українців до Форуму, і створила платформу для діалогу сміливих CFO - червневої події, покликаної об’єднати тих лідерів, яким вдолося вийти з кризи, відновити і навіть розширити бізнес.

Під час дев’ятигодинної дискусії учасники конференції  Brave CFO Gathering обговорять, як посилилось значення фінансової команди під час війни, чи можливо балансувати між адаптацією та стратегією в довгостроковій перспективі. Як трансформується бізнес в Україні. Що має лежати в основі відбудови та яка модель майбутньої економіки України.

Топ-10 тем Brave CFO Gathering

  • Майбутнє України: Як реалізувати історичний шанс та прокласти дорогу до процвітання. Олег Устенко, радник Президента з економічних питань.
  • Порядок денний CFO: оптимальні стратегії в умовах війни. Юлія Данкова, CFO Групи Метінвест.
  • Технологічний фронт: Чим замінити програмне забезпечення країни-агресора для бізнес-процесів? Юлія Ліповецька, директорка, послуги із впровадження ERP систем та IT, KPMG в Україні.
  • Електронний документообіг як драйвер для глобальної діджиталізації. Антон Скоков, CEO Вчасно.
  • West Bridge – програма фінансування українського бізнесу, який робить експансію на ринки країн ЄС. Юрій Воєвода, директор департаменту інвестиційного бізнеса Банк Південний.
  • Фінансування клієнтів та бартерні операції. Тетаня Миленко, СFO Timac Agro Ukraine.
  • IronFox. Історія незламності Ігор Літош, CFO FOXTROT.
  • Фінансове бізнес партнерство у сучасних умовах. Марія Царенко, СFO PepsiCo Ukraine.
  • Будівельна галузь: чекати не можна інвестувати. Де поставити кому? Левківська Ірина, СFO Ковальська.
  • Трансформація та адаптація бізнесу до умов війни. Дмитро Матросов, CFO Фітофарм.

XХI Форум Фінансових Директорів України  - Ukranian CFO Forum  2023: Чому варто долучитися?

Ukrainian CFO Forum -  найбільша дискусійна платформа для економістів, бізнесменів та авторитетних експертів у сфері фінансів, Це можливість для компаній залучити нові інвестиції, зміцнити партнерські відносини, а також дізнатися, які технології та стратегії використовують керівники С-level.

Програма Форуму

  • 9 червня, Brave CFO Gathering. Зустріч “сміливих” CFO. День активного нетворкінгу і обміну досвідом антикризового керування фінансами. Практичні кейси, які повернуть бізнесу оптимізм.
  • Липень – Вересень. Цикл спеціалізованих онлайн подій. Можливість відвідати партнерські вебінари та майстер-класи з будь-якої точки світу та у будь-який час.
  • 19-20 жовтня, Ukrainian CFO Forum. Два проактивних дні з експертами індустрії. Аналіз головних трендів та висвітлення найкращих практик. Головна подія цієї осені, присвячена стратегічним ініціативам і трансформації бізнесу в Україні.

Форум відбудеться за підтримки міжнародних компаній Boyden, Банк Південний, KPMG, ACCA та інших партнерів.

З міркувань безпеки, місце проведення не анонсується. Команда FAService готує офлайн-подію та онлайн-трансляцію для тих, хто не має можливості відвідати Форум наживо.

Придбати квиток на Форум можна за посиланням https://cfo.ua/ukr/xxi_cfo_forum-2023#tickets