Вітаємо нового партнера UNIC — Оператора ГТС України!

02 листопада, 2021
Новина

«Ми раді вітати серед партнерів UNIC Оператора газотранспортної системи України. Зараз компанія впевнено стоїть на шляху повної інтеграції комплаєнсу і вже має хороші практики. Ми переконані, що Мережа, як екосистема напрацьованих шаблонів, практик, навчань, а також прикладів провідних компаній може значно посилити комплаєнс в компанії «Оператор ГТС України». Адже сьогодні лідери українського бізнесу хочуть працювати за доброчесними правилами», – відзначила Голова Секретаріату UNIC Антоніна Прудко.

За словами генерального директора Оператора ГТС України Сергія Макогона, компанія активно долучається до українських та міжнародних заходів і організацій щодо розвитку та вдосконалення комплаєнс-практик. «Ми маємо високі амбіції стосовно впровадження комплексної системи управління репутаційними ризиками та кращих інструментів комплаєнс в повсякденне життя компанії. Етичне ведення бізнесу – принципова позиція ОГТСУ, якої зобов’язаний дотримуватися кожен працівник компанії», – наголосив генеральний директор Оператора ГТС України Сергій Макогон.

«Позитивно, що до Мережі в якості партнера приєднуються компанії, які є у власності держави, чим декларують готовність розмовляти однією мовою з розвинутим світом – етичності та відповідальності. Комплаєнс – це нова бізнес-етика, завдяки якій провідні компанії світу будують свої зв’язки, довіряють та перевіряють партнерів. І надзвичайно хороший знак, що стратегічні об‘єкти економіки України обирають розбудову доброчесності, а отже, посилюють власні позиції та країну загалом», – підсумував Голова Виконавчого комітету UNIC, Голова правління «КоФармінг Україна» Микола Бабенко.