Відкритий вебінар-практикум: «People Information Research. Як та де шукати інформацію про фізичних осіб і не тільки».

06 грудня, 2021
Подія

15 грудня, о 15:00, запрошуємо на відкритий вебінар-практикум: «People Information Research. Як та де шукати інформацію про фізичних осіб і не тільки».

Зокрема спікери розкажуть та покажуть ефективні та небанальні інструменти глибинного пошуку інформації про фізичний осіб і не тільки.

Ми розглянемо:

· українські реєстри та бази даних, у яких бізнесу можна шукати інформацію про фізичних осіб (наприклад, претендентів на посади, посадовців потенційних та поточних контрагентів, інших і їх зв’язки з компаніями);

· іноземні реєстри — безкоштовні та оплатні ресурси;

· пошук інформації у соціальних мережах — базові навички.

Спікери:

- Михайло Кольцов, YouControl;

- Антоніна Волкотруб, Центр Протидії Корупції.

Для реєстрації на вебінар необхідно заповнити форму

https://forms.gle/ogh2urvzAvteLkdc9

Довідково:

Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) є ініціативою колективної дії, що об’єднує 49 бізнес компаній та є стратегічним партнером 6 держпідприємств. Метою Мережі є просування ідеї етичного та відповідального ведення бізнесу відповідно до кращих міжнародних практик за підтримки Ради бізнес-омбудсмена України, Європейського банку реконструкції та розвитку, Організації економічного співробітництва та розвитку.

youcontrol.com.ua - Ю-Контрол – компанія, що представляє на ринку онлайн-рішення на основі відкритих даних. Одне з них – аналітична система, що з понад 100 джерел формує повне досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Надає інформацію про компанії ЄС, Великобританії, РФ та Кіпру.

Центр Протидії Корупції – громадська організація, яка об’єднує експертів з юридичного, медійного та громадсько-політичного секторів, які коренем ключових проблем розвитку України вважають корупцію.