ВЕБІНАРИ ОСВІТНЬОЇ ПЛАТФОРМИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ. ПЕРШИЙ У ЦЬОМУ РОЦІ ПРОВЕДЕ ЕКСПЕРТ АДВОКАТСЬКОЇ КОМПАНІЇ «СОКОЛОВСЬКИЙ І ПАРТНЕРИ»

06 квітня, 2021
Подія

Раді повідомити, що Мережа поновлює активність Освітньої платформи UNIC і уже 15 квітня Ви зможете переглянути в прямому ефірі перший у цьому році вебінар, присвячений формуванню податкової політики в України. Початок вебінару заплановано на 16 годину.

Спікером вебінару стане неймовірна Тетяна Лисовець, адвокат, старший партнер адвокатської компанії «Соколовський і партнери». На початку цього року Тетяна приєдналася до Експертної групи Мережі з податкового напрямку. Тетяна має більш ніж 20 років адвокатської діяльності. Спеціалізація – податкове, митне, кримінальне право, адміністративний і кримінальний процес, захист бізнесу. З 2017 року Тетяна очолює Комітет Асоціації правників України з податкового та митного права. Міжнародне рейтингове агентство Best Lawyers у 2020 році рекомендувало Тетяну Лисовець як одного з кращих юристів у судовій практиці, податковому, кримінальному праві, а також Bet-the-Company Litigation.

Під час вебінару Тетяна Лисовець розкаже про податкові тренди 2021:

  • Як вплине прийнятий Закон “Про Бюро економічної безпеки України” на бізнес?
  • Загальні риси податкової амністії (добровільне декларування фізичними особами належних їм активів). Чи варто брати участь?
  • Контрольовані іноземні компанії (КІК) – що це за “звір”? Чи є КІК будь-яка інвестиція за кордон? Особливості правових відносин українських резидентів з КІК.

Приєднуйтесь – буде цікаво та пізнавально!

ДАТА: 15 квітня 2021 року

ЧАС: 16:00

РЕЄСТРАЦІЯhttps://forms.gle/nCwjADVyqbWyfAgX9

Нагадаємо, що Освітня платформа UNIC – онлайн майданчик, який зосереджує у собі всю освітню діяльність Мережі. Старт платформи співпав з часами, коли увага цільової аудиторії була цілковито зосереджена на онлайн форматі. Наразі платформа налічує більше 40 відеоматеріалів (вебінарів з практичних питань, дискусій, презентацій, навчальних та просвітницьких відео) з питань комплаєнсу та доброчесності ведення бізнесу.