UNIC СТАЛА ПІДТРИМУЮЧИМ ПАРТНЕРОМ 4-Ї КОНФЕРЕНЦІЇ RENPOWER UKRAINE INVESTORS

18 січня, 2021
Новина

Четверта конференція Renpower Ukraine Investors відбудеться онлайн (пряма трансляція) 27-28 січня (в обидва дні з 14.00 до 17.30 за київським часом). Ми з радістю розраховуємо на Вас та Ваших колег на цьому провідному щорічному заході для енергетичного ринку, який збирає розробників, EPC, виробників, постачальників технологій, консалтингові компанії та фінансистів, місцеві зацікавлені сторони та міжнародні фінансові організації у особливому хабі для бізнесу, інновацій та обміну знаннями.
 
· Як розвиватиметься майбутнє «зеленого» покоління в Україні протягом наступних 5-10 років і які можливості є для інвесторів та постачальників технологій?
· Після прийняття Закону № 810, який позитивний результат можна очікувати щодо стабілізації ситуації на ринку електроенергії?
· Чи зможуть виробники електроенергії з RES продовжувати працювати за „зеленою” тарифною системою? Які можливі сценарії, якщо виробники електроенергії з RES повинні перейти на аукціони?
· Чи можна поліпшити фінансове становище Гарантованого покупця за рахунок продажу електроенергії, виробленої з RES за двосторонніми угодами та корпоративними механізмами PPA?
· План розвитку системи передачі даних на 2020-2029 роки та впровадження системи накопичення енергії будуть на порядку денному. Оскільки Україна прагне підтримувати свою привабливість для інвесторів, буде необхідна посилена регуляторна роль NEURC.
· З іншого боку, Міністерством енергетики України започатковано Дорожню карту водню до 2050 року. Будуть розглянуті стратегія, цілі та необхідні інвестиції, що включатиме плани зробити водень з RES або низьковуглецевий водень конкурентоспроможними у недалекому майбутньому.
 
Всі ці питання, виклики та подальші перспективи будуть детально обговорені під час презентацій та модерованих панельних дискусій. Крім того, для всіх учасників, які будуть пов’язані з платформою конференції, будуть доступні прямі запитання та відповіді.
 
Реєстрація на подію: https://us02web.zoom.us/webinar/register/4016107379872/WN_ljEYz0SHR6CCNj_H3eyIbg