UNIC реалізує в Україні опитування міжнародної організації ОЕСР

05 лютого, 2024
Новина

UNIC запрошує представників бізнесу пройти опитування в межах Регіонального дослідження доброчесності бізнесу Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).

Мета опитування – напрацювати пропозиції, які ляжуть в основу глобальних документів та рекомендацій ОЕСР для Уряду з питань здійснення належних заходів підвищення культури доброчесності у приватному секторі України та мінімізації корупційних ризиків у комунікації держави та бізнесу.

Дане опитування проводиться одночасно в Україні, Вірменії, Азербайджані, Грузії та Молдові. Для цілей дослідження, цей опитувальник слугуватиме основою для:

  • Відстеження прогресу/регресу у питаннях доброчесності в Україні;
  • Виявлення нових тенденцій та кращих практик використання антикорупційних та комплаєнс політик та процедур українськими компаніями;
  • Визначення вихідних даних на наступні 5 років.

Пройти опитування можна за посиланням https://forms.gle/AxArpjoRL2Mkj8dQ9

  • Для проходження опитування знадобиться 15 хвилин
  • Всі дані у відповідях будуть узагальнені без посилання на конкретні випадки
  • Тривалість проведення анкетування: до 15.02.2024 року

Для отримання додаткової інформації щодо опитування звертайтесь за адресою info@unic.org.ua

Ласкаво просимо долучитися, нам важливо почути ваші думки!

Довідково:

Цей опитувальник проводиться в межах третього Регіонального дослідження доброчесності бізнесу, на замовлення Антикорупційної мережі для Східної Європи та Центральної Азії Організації економічного співробітництва та розвитку (АКМ) та реалізується в Україні Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC).