UNIC ВІТАЄ НОВОГО УЧАСНИКА МЕРЕЖІ

27 січня, 2020
Новина

Приватне Акціонерне Товариство «ДАТАГРУП» – всеукраїнський оператор зв’язку для бізнесу та дому. За 19 років існування компанія впровадила цілу низку важливих проектів у сфері соціальної відповідальності та ряд політик з бізнес-етики, компаєнсу та нульової толерантності до корупції.

«Наша спільна повага до найвищих стандартів чесності та доброчесності – це наша найбільша сила. Крім того, ми застосовуємо цілий комплекс вимог щодо законності, прозорості та стандартів ведення бізнесу до всіх наших партнерів і контрагентів.

ПрАТ «ДАТАГРУП» зазначає, що одним із важливих принципів ведення бізнесу – є нульова толерантність до корупції. У компанії створено окремий підрозділ за участю сертифікованого комплаєнс-офіцеру. Внутрішні документи та процедури комплаєнс оновлюються на постійній основі, щоб відповідати поточним змінам у застосовуваному законодавстві. Управління корупційним ризиком, етична поведінка, управління санкційним ризиком та запобігання ризику конфлікту інтересів є важливим напрямком діяльності комплаєнс підрозділу.», – відзначає Генеральний директор ПрАТ «ДАТАГРУП»  Михайло Шелемба.

https://www.datagroup.ua/pro-kompaniyu/pravovaya-baza/komplayens?fbclid=IwAR19EnvGz_-NWPgDy-UJ-kFjbRVHLVclLRbdN5kOEU5fozeCP2SAQtVqzdI