Зустріч учасників UNIC: Доброчесність об'єднує бізнес

23 жовтня, 2018
Новина

Зустріч учасників UNIC організовано за підтримки юридичної фірми Arzinger, учасника Мережі. Захід має на меті покращити знання та надихнути учасників Мережі щодо доброчесного ведення бізнесу. Під час заходу учасники матимуть змогу обмінятися досвідом та навичками у комплаєнсі, які у майбутньому допоможуть у вирішенні проблем та оцінці нових можливостей в постійно бурхливому бізнес-середовищі. Учасники також почують про кращі практики застосування комунікативних інструментів для поширення культури комплаєнсу у компаніях серед співробітників. Ми заохочуємо учасників до нетворкінгу та пошуку нових зв’язків для співпраці.

Цільова аудиторія: представники учасників UNIC, серед яких керівники та власники компаній, фінансові директори, а також PR, HR та комплаєнс менеджери.

Дата: 29 жовтня 2018 року, понеділок

Час: 9:00 - 14:00

Місце проведення: офіс ЮФ Arzinger (вул. Московська, 32/2, Київ 01601)

Порядок денний - за посиланням: https://goo.gl/MBMRLS  

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Реєстрацію відкрито до 26 жовтня 2018 року, п'ятниці, 17:00 за посиланням: https://goo.gl/ed5u59 

У разі виникнення питань, просимо звертатися до Анни Попової електронною поштою: anna.popova@unic.org.ua, або за тел.: +38 067 543 70 33.