Учасник UNIC YouControl та переможець грантової програми “Кей ті косметікс” увійшли до рейтингу Forbes Ukraine 250 малих і середніх компаній

04 липня, 2023
Новина

Учасник UNIC YouControl та переможець грантової програми “Кей ті косметікс” увійшли до рейтингу Forbes Ukraine 250 малих і середніх компаній

UNIC вітає компанії YouControl та “Кей ті косметікс” (бренд Mr.SCRUBBER) з включенням до рейтингу Forbes Ukraine Next250 - списку перспективних малих і середніх українських компаній.

Герої списку Forbes NEXT 250 - це ті компанії, які вже на сьогоднішній день визначають напрямок розвитку українського бізнесу, формуючи його обличчя у майбутньому.

Цього року Forbes Ukraine вперше презентує Next250. До списку потрапили компанії з річним виторгом від 10 млн грн до 1 млрд грн. До NEXT 250 не потрапили компанії, які входять у фінансово‑промислові групи, українські представництва міжнародних компаній, компанії державної форми власності. Для формування максимально широкого лонглиста претендентів Forbes звернулися більш як до 20 бізнес‑організацій та компаній. В результаті компанії до фінального списку NEXT 250 редакція обирала з лонг‑листа в 470 бізнесів.

Радіємо, що попри виклики сьогодення малий і середній бізнес України продовжує розвиватись, створюючи товари і надаючи послуги. Бажаємо компаніям подальшого процвітання та руху назустріч новим можливостям.

Детальніше про переможців Next250  https://bit.ly/3NEvNUV