Учасник UNIC - компанія Mazars in Ukraine розробила свій підхід до реконструкції України та описала його в звіті

30 червня, 2023
Новина

Поки війна в Україні переходить у нову фазу, робота над реконструкцією уже розпочалася, а міжнародна спільнота готується до масштабної інвестиційної програми у післявоєнний період. Цей процес передбачає великі виклики, але з перспективи бізнесу також відкриває можливість допомогти трансформувати Україну після війни. Економіка продовжує функціонувати, а інвестиційні проєкти розробляються.

Ситуація в Україні вимагає виходу за межі "режиму виживання" і одночасного прискорення підготовки до реконструкції. На основі досвіду роботи в Україні та обговорень з багатьма експертами, учасник UNIC компанія Mazars in Ukraine розробила свій підхід та описала його у звіті "Партнерство для реконструкції України". Звіт аналізує наслідки війни на глобальні ринки, відображає ситуацію, в якій знаходиться українська економіка та надає рекомендації щодо можливостей, які відкриває реконструкція. У звіті виокремлено три імперативи, які важливо враховувати зацікавленим сторонам для підготовки до використання можливостей реконструкції: економіка, співпраця та цифрові технології.

Звіт можна переглянути за посиланням https://www.mazars.com/.../Partnering-for-Ukraine-s...

Mazars продовжує працювати в Україні й підтримувати країну та своїх співробітників. Компанія сприяє економічній стійкості України, співпрацюючи з бізнесом, забезпечуючи належну фінансову звітність, сплату податків і підтримку бізнесу в їх діяльності.