UNIC завершила процедуру TRACEcertification від провідного світового розробника стандартів протидії корупції

16 січня, 2020
Новина

На початку 2020 року, після піврічної процедури перевірки відповідності, UNIC завершила TRACEcertification.

Вдале проходження процедури TRACEcertification демонструє прихильність компанії до прозорого ведення бізнесу, дозволяючи їй виступати у якості цінного ділового партнера для мультинаціональних та міжнародних компаній.

TRACE є одночасно глобально визнаною анти-корупційною бізнес-асоціацією та провідним світовим постачальником рішень для оцінки та управління ризиками сторонніх компаній у сфері відповідального ведення бізнесу та протидії корупції.

Пропагуючи стандарти прозорого та відповідального ведення бізнесу в Україні, UNIC наполегливо працює й над власною відповідністю до прийнятих на глобальному рівні антикорупційних вимог. Тепер ми маємо честь використовувати логотип TRACE, щоб показати свою прихильність до прозорості та чесності ведення бізнесу. Після завершення процедури TRACEcertification, UNIC приєдналася до тисяч членів TRACE та сертифікованих організацій, об'єднаних загальними принципами комплаєнс та боротьби з хабарництвом.

Особливо хотілося б відзначити, що кожне досягнення UNIC – це спільна перемога всіх її членів. Адже віднині один з найповажніших у світі знаків відповідності ідеалам спротиву корупції є частиною цінностей, що об’єднують всіх учасників Мережі.